20.000 danskere er blevet spået af kendt clairvoyant

11.11.2015
Anne-Marie Østersø

Anne-Marie Østersø

Hun har vist vejen til kærligheden, afsløret utroskab, forudsagt graviditeter samt rådgivet kendte danskere og erhvervsfolk i livets store beslutninger. Her er bogen om Anne-Marie Østersøs fascinerende liv.

Clairvoyant Anne-Marie Østersø lever af at fortælle, hvad hun ser. Det er hendes kald her i livet at give sin viden og sine syn videre. Gennem tiden er flere end 20.000 danskere blevet spået af Anne-Marie, og flere af landets største stjerner og erhvervsfolk spørger Anne-Marie til råds, ligesom hun bliver opsøgt af mennesker i dyb sorg og mennesker der står i svære dilemmaer.

I ”Clairvoyanten – mit liv som jeg ser det” fortæller Anne-Marie Østersø historien om hendes fascinerende liv, sit kald og sin unikke evne til at opnå indblik i andre menneskers liv. Både om sine utrolige oplevelser som clairvoyant og om sine egne personlige tragedier, glæder og kærlighedshistorier.

Kontakten til den anden side oplevede hun første gang som seksårig, mens hun først blev mere klar over sin skæbne som 14-årig.

”Jeg var seks år, da jeg mistede ham. Men selv om han ikke var der, talte jeg med ham. Nogle gange gjorde jeg det højt. Andre gange lydløst i mit hoved. […] Egentligt følte jeg ikke, at der var noget mærkeligt ved vores samtaler, selv om den ene part var død.” Uddrag fra bogen.

”Jeg lå i min seng og skulle netop til at falde ind i søvnen, da jeg pludselig fik en overvældende ud af kroppen-oplevelse. Det var som om en del af mig svævede ud af kroppen og hang over min seng. Det var der mest skræmmende øjeblik, og jeg skreg helt nede fra maven.” Uddrag fra bogen.

Musiker Sanne Salomonsen, skuespiller Søs Egelind og stylist og frisør Dennis Knudsen er nogle af de kendte danskere, som har benyttet sig af Anne-Marie Østersøs helt særlige evner:

”Jeg har kendt Anne-Marie i 15 år, og hun har guidet mig gennem forskellige ting i mit liv. Når jeg har haft voldsomme perioder med depression og angst, har Anne-Marie i store træk kunnet se, hvornår det stoppede igen. At der var en vej ud på et tidspunkt,” siger Dennis Knudsen.

I bogen hjælper Anne-Marie læseren med at bruge sine egne clairvoyante evner og giver råd og vejledning til at tyde symboler og farver samt lære sig selv at kende gennem tarotkort.

Om Anne-Marie Østersø
Født 1963 og har boet hele sit liv på Amager. Anne-Marie har beskæftiget sig professionelt med tarotkort og clairvoyance i 20 år og har spået flere end 20.000 danskere. Hun har optrådt på TV2 og TV3 og er kendt fra diverse ugeblade og magasiner. I Ude og Hjemme har hun sine faste sider – hver uge skriver hun horoskopet og svarer på spørgsmål i brevkassen ”Mellem himmel og jord”.

Om bogen
CLAIRVOYANTEN – Mit liv som jeg ser det
Fortalt til Karin Heurlin
ISBN: 978-87-93359-59-8
Forlag: Ude og Hjemme
Bogen kan fra i dag købes på www.shop.dk.

For yderligere information kontakt venligst

Karin Heurlin
Journalist & forfatter, Ude og Hjemme
Karin.Heurlin@udeoghjemme.dk
+45 40 85 91 30

Kaj Elgaard
Chefredaktør, Ude og Hjemme
Kaj.Elgaard@udeoghjemme.dk
+45 25 43 01 46

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef, Aller Media
Kasper.Kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71