82.136 fødder sikrer forskning i kvindesygdomme

22.08.2013

Ladywalk 2013-136 aarhus_lille

I foråret deltog rekordmange kvinder over hele landet i den årlige Ladywalk, der er Danmarks største endagsmotionsevent til fordel for forskning i kvindesygdomme. Det indsamlede beløb går i år til Endometriose Foreningen og Scleroseforeningen og overrækkes ved en reception i Aller-Huset den 30. august.

Resultatet af 41.068 kvinders indsats ved Ladywalk 2013 er gjort op, og Endometriose Foreningen og Scleroseforeningen kan se frem til at modtage en pæn pose penge til deres forskning ved en reception i Aller-Huset den 30. august 2013.

Ladywalk er, som navnet siger, en vandring hvor kun kvinder har adgang til at deltage, og foreningen har til formål at øge kendskabet til kvindesygdomme samt sikre midler til fremtidig forskning på området. Det er bestyrelsen i den populære organisation, der blandt flere ansøgere har valgt, at det indsamlede beløb i 2013 skal gå til Endometriose Foreningen og Scleroseforeningen. Tidligere har Laywalk bl.a. støttet Osteporoseforeningen, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Med hjælp fra ugebladet SØNDAG, som er mediepartner på Ladywalk 2013, blev der i år indsamlet et rekordstort beløb til forskningen i de store kvindesygdomme, og det glæder SØNDAGs chefredaktør Stinne Bjerre:

”Det var fantastisk at opleve alle de glade kvinder, der deltog i Ladywalk. Og at der så oven i købet kommer penge til forskning ud at det, gør kun glæden større”, siger Stinne Bjerre.

Overrækkelsen finder sted den 30. august 2013 i det smukke Aller-Hus, hvor Ladywalks mediepartner Ugebladet SØNDAG holder til. Her vil Ladywalk overbringe bidraget fra 82.136 fødder til de to udvalgte foreninger. Men donationernes eksakte størrelse afsløres først ved selve overrækkelsen.

Hvor: Aller-Huset, Havneholmen 33, 1561 København V
Hvornår: Fredag den 20. august 2013 kl. 14.00

For yderligere information:

Ivan Mejlgaard
Formand Ladywalk
Mobil: 29 25 54 29
ivan@ladywalk.dk

Stinne Bjerre
Chefredaktør Søndag
Mobil: 50 76 15 37

Om Ladywalk®
Ladywalk® er, som navnet siger, en vandring hvor kun kvinder kan deltage. Mænd er naturligvis også velkomne, men kun som tilskuere. Ladywalk foregår samtidig i Frederikshavn, Aalborg, Agger, Aarhus, Sønderborg, Odense, Nakskov, København, Skælskør og Rønne hvert år den sidste mandag i maj og deltagerne går 7 eller 12 km. Ladywalk har eksisteret i 13 år – og det er udelukkende frivillige, der står bag. Læs mere på www.ladywalk.dk.

SØNDAG er Danmarks største kvindeugeblad og fra 2013 Ladywalks mediepartner. Læs mere på www.soendag.dk og www.aller.dk.