Aller bidrager med mere end 5,4 millioner kroner til Knæk Cancer

27.10.2014

kn+ªk cancer 117P

I lørdags kulminerede Knæk Cancer-kampagnen i et stort indsamlingsshow på TV 2, hvor Allers samlede donation endte på mere end 5,4 millioner kroner. I alt blev der indsamlet over 153 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse under showet, hvor BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau gav en hjælpende hånd i call centeret.

Den store donation fra Aller kommer primært fra salget af Knæk Cancer-blomsten som Allers læsere har kunnet købe der, hvor de køber deres ugeblad. I år har mere end 3000 forretninger, supermarkeder og kiosker forhandlet den eftertragtede Knæk Cancer-blomst, og salget udgør intet mindre end 4.250.000 kroner af den samlede donation. En del af den samlede donation kommer ligeledes fra en indsamling blandt medarbejderne hos Aller Media, Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa og Datagraf-koncernen.

Derudover har Aller i samarbejde med Lauritz.com bortauktioneret effekter på deres site, hvor både hammerslag, køber- og sælgersalær er gået ubeskåret til Knæk Cancer. Igen i år har efterspørgslen efter Knæk Cancer-blomsten været overvældende stor, og det er fantastisk, at danskerne endnu engang har støttet op. Aller er meget stolte og taknemmelige over det store bidrag til Knæk Cancer-kampagnen.

Læs mere om, hvad pengene går til her.