Aller Client Publishing opruster med ny strategisk kontaktchef

12.12.2014

Betina Strøm er ansat som ny strategisk kontaktchef hos Aller Client Publishing (AllerCP), hvor hun skal være overordnet ansvarlig for AllerCP’s bureauafdeling. Ansættelsen af Betina Strøm understøtter Aller Media A/S’ satsning på content marketing-området.

AllerCP har ansat Betina Strøm som ny strategisk kontaktchef. Hun kommer fra en stilling som partner i reklamebureauet Manipulation og har tidligere arbejdet for CBB Mobil, Cultivator, Envision m.fl. Betina Strøm bliver overordnet ansvarlig for AllerCP’s bureauafdeling, hvor hun vil få ansvaret for en stor del af bureauafdelingens eksisterende kunder og videreudviklingen af deres content marketing-strategi.

Ifølge Heidi Lundehøj, direktør for AllerCP, har Betina Strøm den helt rette profil til at bestride jobbet som strategisk kontaktchef.

”Betina har en energi og entreprenørånd, der passer perfekt ind i vores kultur og hun har stor erfaring med strategi og branding fra både bureau- og kundesiden. Med disse kompetencer vil hun spille en vigtig rolle i AllerCP og i vores kamp for værdifuld content marketing,” udtaler direktør Heidi Lundehøj.

Hos AllerCP vil Betina Strøm primært fokusere på bureauets eksisterende kunder, som hun skal udvikle i samarbejde med de enkelte kundeteams. Derudover vil hun også arbejde på at positionere AllerCP som content marketing-leverandør.

”Content marketing er et af de absolut mest voksende forretningsområder lige nu, og jeg vil have stort fokus på, at vi får os stærkt positioneret som en full-service content marketing-leverandør hos både nuværende og kommende kunder,” udtaler Betina Strøm, ny kontaktchef hos AllerCP.

Betina Strøm tiltrådte stillingen som kontaktchef hos Aller Client Publishing den 1. december 2014.

 

Om Betina Strøm

  • Partner / Manipulation.as
  • CMO Salg og Marketingchef / CBB Mobil A/S
  • Kontaktchef / envision
  • Markedskonsulent og projektleder / Telenor DK
  • International Training Manager / Lundbeck
  • Konsulent / Cultivator
  • Projektleder og Training Manager / SkyGate

Betina Strøm er uddannet cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet og kulturvidenskab fra Humboldt Universitet i Berlin. Desuden har Betina en Master i marketing fra IAA.

 

Om Aller Client Publishing

Aller Client Publishing er Aller Media A/S’ content marketingbureau, der tilbyder content-produkter til alle platforme og som kan levere ydelser inden for både strategi, koncept og produktion. Tidligere på året blev produktionsselskabet Aller Visuals også en del af AllerCP.

 

Kontaktinformation

Heidi Lundehøj
Direktør, Aller Client Publishing & Aller Visuals
E-mail: hl@allercp.dk
Mobil: +45 23 30 04 12