Aller lancerer gratis filmstreaming til ugebladslæsere

21.11.2012

I denne uge kan læsere af SE og HØR og Ude og Hjemme få adgang til 10 forskellige film, som kan streames gratis via de to ugeblades hjemmesider. Dermed melder Aller Media sig på markedet med test af en ny streamingtjeneste, som skal markedsføre medievirksomhedens ugeblade.

Midt i kampen om det danske streaming-marked tester Aller Media i denne uge en helt ny streamingtjeneste som erstatning for de fysiske DVD’er, der er en populær gave hos medievirksomhedens ugebladslæsere.

Allers nye streamingtjeneste er i første omgang et pilotprojekt, der er tilgængelig via www.seoghoer.dk og www.udeoghjemme.dk. Formålet er, at teste markedsførings- og bladsalgseffekten når den fysiske DVD udskiftes med en online VOD-version, der giver læserne større valgfrihed til langt lavere produktionsomkostninger.

”Vi lancerer løbende nye marketinginitiativer, som kan markedsføre vores udgivelser og løfte bladsalget. Med streamingtjenesten har vi fundet en løsning, som giver vores læsere mere værdi i form af valgfrihed og fleksibilitet, vores produktionsomkostninger bliver betydeligt lavere, og så fungerer kampagnen på tværs af brands. Samtidigt imødekommer vi læsernes ønsker om at tilgå medieindhold på smartphones, tablets og computere – hvor som helst og når som helst,” fortæller Vibeke Wolfsberg, bladsalg & marketingdirektør i Aller Media.

Aller Media vil efterfølgende evaluere på det nye markedsføringstiltag for at vurdere om streamingtjenesten fremadrettet bliver en del af marketingmikset.

Sådan fungerer det
I testperioden kan Allers ugebladslæsere bl.a. vælge i mellem kendte film som bl.a. ”The Way Back”, ”The Road”, ”I love you phillip morris”, ”Space Dogs” og ”You will meet a tall dark stranger”. Alle film er med danske undertekster, og der følger én gratis film med hvert ugebladseksemplar.

1. Find din personlige filmkode i ugens SE og HØR eller Ude og Hjemme
2. Klik dig ind på www.seoghoer.dk/film eller www.udeoghjemme.dk/film
3. Vælg den film, du gerne vil se.
4. Tast koden fra bladet og se filmen.

Læserne har fire uger til at vælge den film, de vil se, og 48 timer til at se filmen, når den er startet.

 

Kontakt:

Vibeke Wolfsberg

Bladsalg & Marketingdirektør

E-mail: vibeke.wolfsberg@aller.dk

Mobil: 4199 6120