Aller lancerer nyt dansktopmagasin

15.02.2013

Alt om dansktop

 

Så er der godt nyt til alle dansktopfans. På mandag udkommer ”Alt om Dansktop”, der bliver det første danske magasin, der er et hundrede procent dedikeret til dansksproget populærmusik og de mange folkekære hits.

Dansktoppen har i et halvt århundrede været en fast del af mange danskeres hverdag og fester, og de fleste kan nynne med på hits som ”Smilende Sussi”, ”Den knaldrøde gummibåd”, ”Sikken fest”, og ”Sommer og sol”. Genren lever fortsat i bedste velgående, og for første gang nogensinde får dansktoppen sit helt eget magasin, når Aller Media mandag den 18. februar sender magasinet ”Alt om Dansktop” på gaden.
Det nye magasin går helt tæt på nogle af de allerstørste dansktopstjerner, og i personlige interviews fortæller bl.a. Kandis-Johnny, Susanne Lana, Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Peter Belli, Bjørn Tideman og Jørn Hjorting om deres liv med musikken og deres op og nedture privat som professionelt.
Ifølge chefredaktør Anette Kokholm får dansktoppen alt for lidt plads i mediebilledet i forhold til, hvor populær musikken egentlig er.
”Dansktop er folkets musik, og taget i betragtning hvor meget musikken fylder i danskernes bevidsthed, får den alt for lidt opmærksom hos de brede radio- og tv-kanaler. Dansktoppen har en stor og loyal fanskare, som elsker musikken – sangene er populære og mange er de gamle hits har vist sig at være tidsløse. Kunstnere som f.eks. Kandis og Birthe Kjær sælger tusindvis af albums, og der er ingen tvivl om, at der har manglet et dedikeret magasin om dansktopmusikken, der tager musikken alvorligt – se bare hvor populær TV 2 Charlie er, der henvender sig til samme målgruppe,” fortæller Chefredaktør på Familie Journal og Alt om Dansktop Anette Kokholm.
Aller Media sætter yderligere fokus på dansktopmusikken med et stort dansktopshow i Cirkusbygningen i København den 4. marts i år.

Premiere på to nye Birthe Kjær sange

Alt om Dansktop er på gaden fra den 18. februar 2013 og sammen med magasinet følger en eksklusiv dansktop-cd med ni udvalgte dansktop-numre, hvor to af numre af fra Birthe Kjærs nye album, der først udkommer den 11. marts.
Alt om Dansktop kan fås ved samtidigt køb af ugebladene Familie Journal, Ude og Hjemme, Se og Hør eller BILLED-BLADET.
For yderligere information kontakt venligst
Anette Kokholm
Chefredaktør Familie Journal og Alt om Dansktop
Mobil: 23 26 11 88
Anne Vibeke Kjøge
Redaktør Alt om Dansktop
Mobil: 41 99 61 19