Aller Media henter ny HR-direktør hos Karnov Group

26.06.2017

FOTO: Jesper Sunesen

Jette Skeem (48 år) er pr. 1. august ny HR-direktør hos Aller Media A/S i Danmark. Jette kommer fra en stilling som nordisk HR-direktør i Karnov Group og har 20 års erfaring med HR, organisations- og lederudvikling samt kommunikation og CSR fra nogle af Danmarks største virksomheder.

Aller Media har fundet en ny stærk HR-direktør i Jette Skeem, der kommer fra en stilling som HR-direktør i Karnov Group. Jette Skeem indtræder i Aller Medias A/S’ øverste ledelse og får ansvaret for alle HR-aktiviteter, jura og kommunikation – herunder HR-administration, løn, rekruttering, organisations-, kompetence- og lederudvikling samt Aller Medias juridiske afdeling og kommunikationsafdeling. Dertil får Jette Skeem en vigtig rolle i Aller Medias strategiske udvikling og forsatte transformation mod en digital medievirkelighed.

”Jette Skeem har stor forretningsforståelse og solid erfaring med at drive og udvikle en HR-funktion, der er tæt på forretningen, og som spiller en aktiv rolle i organisationsudviklingen. Vi går en spændende fremtid i møde, hvor evnen til at udvikle vores medarbejdere og vores organisation er helt grundlæggende for, at vi kan vedblive med at skabe nye indtægtsstrømme fra vores stærke brands og unikke indhold. Kombinationen af et stærkt fagligt ståsted, sunde værdier, og evnen til at balancere den strategiske udvikling med en operationel hverdag gør Jette til det helt rigtige match for Aller,” siger Aller Media A/S’ adm. direktør, Lars Sander Matjeka.

Jette Skeem ser meget frem til at overtage HR-ansvaret og bidrage til Aller Medias fortsatte udvikling:

“Aller Media A/S er en markant spiller på det danske mediemarked og for mig en af de mest interessante danske virksomheder at blive en del af. Allers imponerende historie, og et marked der undergår enorme forandringer, er en utrolig spændende kombination. Det er en ære at skulle være med til at udvikle virksomheden sammen med Allers medarbejdere, som jeg glæder mig meget til at lære at kende og arbejde sammen med,” siger Jette Skeem.

Jette Skeem har de sidste seks år arbejdet med HR og forandringsprocesser i Karnov Group, først som ekstern konsulent og senere som nordisk HR-direktør. Før det var Jette i en årrække selvstændig HR-konsulent, hvor hun blandt andet løste opgaver for Carlsberg, Coop og Dansk Røde Kors. Sideløbende har hun skrevet tre anmelderroste bøger om ledelse og kommunikation.

Om Jette Skeem

Erhvervserfaring
2011 – 2017          Nordisk HR-direktør, Karnov Group
2005 – 2016         Selvstændig, Jetteskeem.dk
1995 – 2005         Manager HR, Marketing & Kommunikation, UNI-C

Uddannelse
Cand. Negot. MA, International Business, Language and Culture
The professional board, Boardroom effectiveness and Governance Hildebrandt og Brandi
Business Coach, Strandgaard Consulting

Forfatterskab
Den afgørende faktor (2009 Børsens Forlag)
Giv agt – sådan leder du dine tropper (2010 L&R Business)
Coaching som dialogværktøj (2012 Akademisk Forlag)

For yderligere information kontakt venligst

Jette Skeem
HR-direktør, Aller Media A/S pr. 1. august 2017
+45 60 61 99 55

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef, Aller Media A/S
Kasper.Kankelborg@aller.com
+45 26 13 57 71