Aller Media sælger Detsundeliv.dk og SlankeDoktor.dk til Skandia

29.10.2014

Aller Media har solgt Detsundeliv.dk til Skandia. Salget træder i kraft den 1. november og betyder samtidig, at de nuværende medarbejdere følger med.

Som led i styrkelsen af fokus på kerneforretningen har Aller Media solgt Detsundeliv.dk til Skandia, der leverer pensions- og sundhedsløsninger til danske virksomheder. Detsundeliv.dk er en professionel diætistvirksomhed med tre fastansatte medarbejdere.

”Vi er glade for at salget af Detsundeliv.dk til Skandia er faldet på plads. Vi synes på mange måder, det er et rigtig godt match. Samtidig glæder vi os særligt over, at alle medarbejdere i virksomheden bevarer deres job og følger med over til Skandia,” udtaler kommerciel direktør hos Aller, Jesper Ulsø.

Detsundeliv.dk, som er opbygget i samarbejde med førende eksperter inden for ernæring og motion, blev lanceret i 2013 og udspringer af SlankeDoktor.dk, der har været på nettet siden 2002. Skandia overtager rettighederne til begge portaler, men viderefører kun Detsundeliv.dk.

Skandia har investeret i Detsundeliv.dk, da det flugter med selskabets strategiske satsning på digital sundhed. Tidligere på året lancerede Skandia et online forebyggelseskoncept ved navn LifeBalance og med købet af Detsundeliv.dk, opruster Skandia yderligere på den digitale front.

”Forebyggelse og sundhed er nøgleforretningsområder for Skandia, og med købet af portalen har vi sikret os et forspring – både i forhold til vores konkurrenter, men også i forhold til at kunne videreudvikle vores digitale services og koncepter til danske virksomheder,” siger kundedirektør i Skandia, Tine Kirk.

En del af Skandias kunder har allerede adgang til Detsundeliv.dk via forebyggelseskonceptet LifeBalance, der er en del af deres pensionsordning i Skandia, og det er Skandias ambition, at endnu flere kunder skal have adgang til portalen i nær fremtid.

 

Om Skandia

Skandia i Danmark er en del af Skandia-koncernen, som er en af Nordens største virksomheder inden for langsigtet opsparing, personforsikring og bank. Skandia har givet mennesker økonomisk tryghed i mere end 150 år og har en stærk tradition for innovation, produktudvikling og engagement i lokalsamfundet. Skandia Norden beskæftiger 2.500 medarbejdere og forvalter mere end 415 milliarder kroner for millioner kunder i Danmark, Sverige og Norge.

I Danmark tilbyder Skandia innovative pensions-, sundheds- og forebyggelsesløsninger til medarbejderne i danske virksomheder.

 

Om Aller Media A/S i Danmark

Aller Media A/S er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med et samlet ugentligt oplag på omkring 729.000 eksemplarer, og hver uge læser cirka 2 mio. danskere et af Allers mere end 20 blade og magasiner. I Danmark er Allers markedsandel på ugeblade 72 pct. og 26 pct. på magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægtsstrømmene på de digitale og mobile platforme. Aller Media har mere end 1 mio. unikke månedlige brugere, og er nr. 8 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research (tidl. FDIM) står bag. I løbet af de seneste år har Aller udviklet og lanceret det globale onlineunivers Royalista, tabletmagasinet The Nordic Courier og ordspilsappen Wordbase.

Siden 2013 har Aller gjort opkøb i rejsebranchen og ejer således 70 pct. af aktierne i Nyhavn Rejser og 95 pct. af aktierne i Kulturrejser Europa. Derudover ejer Aller også Datagraf-koncernen, som omfatter DG Media og Datagraf Communications, der er specialiseret i redaktionel kommunikation, client publishing og content marketing.

I Danmark har Aller ca. 600 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.

 

For yderligere information, kontakt venligst

Tine Kirk
Kundedirektør, Skandia
Telefon: 60 10 55 30

 

Jesper Ulsø
Kommerciel direktør, Aller Media A/S
Telefon: 40 16 82 23