Allers billedbureau bliver Nordens største

19.12.2013

_T3P5354

Aller-koncernens internationale billedbureau, All Over Press International (AOPI), indgår som det eneste bureau i Norden og Baltikum et eksklusivt samarbejde med et af verdens største billedbureauer, Corbis Images. Samtidigt henter Aller chefen fra JP/Politikens billedbureau, Søren Terkelsen (43), til en stilling som International Brand Manager for AOPI. Det sker som et led i en offensiv vækststrategi, der skal gøre bureauet til det største i regionen.

All Over Press International, der er Allers internationale billede, tekst og filmbureau, indleder et tæt samarbejde med Corbis Images, som er et af verdens største billedbureauer med 650 medarbejdere, 100 officielle partnere og 30.000 fotografer.

”Vi er utroligt glade for at have indgået et tæt partnerskab med Corbis, som et led i vores ambition om at være det største og bedste billede, tekst og filmbureau i Norden og Baltikum. Med Corbis har vi styrket både bredden og kvaliteten i vores leverancer betragteligt, og vi kan fremover tilbyde alle vores kunder adgang til de mere end 100 millioner billeder og 800.000 videoklip i meget høj kvalitet, som Corbis har rettighederne til,” siger Claus Lunde, Head of All Over Press International.

Corbis Images blev grundlagt i 1989, ejes og ledes af Bill Gates og råder over et imponerende billed- og filmarkiv inden for entertainment, natur, business, illustrationer, high-end portrætter af celebrities, sport samt den største samling af historiske filmklip og stock filmklip.

Henter profil fra Polfoto
Til at eksekvere vækststrategien og styrke det internationale salg af Corbis-materiale i Norden har All Over Press International ansat Søren Terkelsen i en nyoprettet nordisk stilling som International Brand Manager. Søren kommer fra en stilling som chef for Polfoto hos JP/Politikens Hus, og inden da var han ansvarlig for Getty Images danske forretning.

”Med sin mangeårige erfaring fra Getty images og senest Polfoto er Søren Terkelsen en af de mest kompetente profiler i branchen med et godt netværk, der skal være med til at udvide vores kundebase. Han er derfor den helt rette til at vagetage stillingen som International Brand Manager og ansvarlig for partnerskabet med Corbis Images,” siger Claus Lunde.

”For mig er det en fantastisk mulighed at få ansvaret for denne internationale udviklingsopgave, som jeg personligt er beæret over at skulle varetage, og jeg ser mange muligheder med indgåelsen af partnerskabet med Corbis Images,” siger Søren Terkelsen.

Søren Terkelsen tiltræder sin nye stilling hos All Over Press International den 6. januar 2014.

Om ALL OVER PRESS INTERNATIONAL
All Over Press International (AOPI) er et internationalt billede, tekst og filmbureau, ejet af Aller Media i de fire nordiske lande. AOPI repræsenterer mere end 50 førende billedbureauer i verden, alle Aller Medias fastansatte fotografer samt en lang række prominente freelancefotografer. AOPI dækker alt inden for underholdning, nyheder, kongelige, sport, film/TV og historiske billeder – både som still- og levende billeder. Udover Norden er AOPI også repræsenteret i Baltikum og Rusland. Læs mere på www.alloverpress.com.