Årets familiefest byder på Lille Nørd, Søs Fenger og skattejagt

27.06.2013

Egeskov

Der bliver fart over feltet med familiesjov, skattejagt, segways og koncerter på Egeskov Slot onsdag den 7. august, hvor Ude og Hjemmes familiefest ”Live på Egeskov” løber af stablen. Bubber styrer aktiviteterne for både store og små i slotshaven på Sydfyn, hvor Søs Fenger giver koncert for de voksne, mens Mek Pek fyrer op under sit Åh Abe Solo Show for de yngste.

Der er alt fra koncerter og skattejagt til overdådige legepladser og rovfugleshow på programmet, når familieugebladet Ude og Hjemme og Egeskov Slot slår slotsportene op for årets største familiefest onsdag den 7. august. Live på Egeskov byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien fra kl. 10 om morgenen til 23 om aftenen, og Ude og Hjemmes redaktion og eksperter fra bladet står klar til at møde deres læsere i uformelle og hyggelige rammer.

”Live på Egeskov er Ude og Hjemmes minifestival, og vi glæder os rigtig meget til at møde vores læsere til en sjov dag i smukke omgivelser. Ude og Hjemme har meget dedikerede læsere, som engagerer sig i bladet, og derfor tager så mange som muligt fra redaktionen af sted for at få et indblik i, hvad der fylder i vores læseres hverdag. Vi har sørget for, at der er masser af sjov til alle aldersgrupper, og vi kan love, at det bliver en dag fuld af hygge, fest og farver,” siger Ude og Hjemmes chefredaktør Kaj Elgaard.

Alt fra Åh Abe til spådomme
Især ungerne kan se frem til en dag med fart over feltet. De kan blive slået til ridder af Egeskov på slottets ridderdesignede segwaybane, give sig i kast med Europas største Kompan-legeplads, deltage i skattejagt eller orienteringsløb, lege i slothavens fantastiske labyrinter og gå tur i trætoppene i 15 meters højde. Hvis det ikke lige er noget, har Ude og Hjemme sørget for, at de yngste kan danse og synge med til Mek Peks Åh Abe Solo Show og møde de populære værter Anders og Katrine fra DR’s show Lille Nørd.

De voksne deltagere skal bestemt heller ikke være bange for at kede sig. De kan blive spået af Ude og Hjemmes clairvoyant Anne-Marie Østersø og opleve bladets madskribent Lone Landmand tilberede skønne retter med krydderurter fra slotshaven. Egeskov Slot har arrangeret hele ni udstillinger med blandt andet veteranbiler, motorcykler og legetøj samt et stort og flot rovfugleshow, og om aftenen indtager Søs Fenger scenen. Minifestivalen afsluttes med en kanonaffyring og et kæmpe festfyrværkeri, og dagen igennem styres de mange aktiviteter kyndigt af konferencieren Bubber.

Program
10.00  Orienteringsløb (gåtur) ”FIND RÆVENE”.  Find rævene, løs opgaverne og vind en præmie.

10.00  Bliv spået om din fremtid hos clairvoyant Anne-Marie Østersø.

11.00  Skattejagt, hvor du graver i sandbjerget og finder skatte.

12.00  Lone Landmand laver mad, uddeler smagsprøver og giver idéer og råd til køkkenet.

13.00  Bliv spået om din fremtid hos clairvoyant Anne-Marie Østersø.

13.00  Bubber og chefredaktør Kaj Elgaard åbner ”Ude og Hjemme Live på Egeskov” på scenen.

13.15  Anders og Katrine fra Lille Nørd på scenen.

14.00  Lone Landmand laver mad, uddeler smagsprøver og giver idéer og råd til køkkenet.

15.00  Mek Pek show på scenen.

16.00  Bliv spået om din fremtid hos clairvoyant Anne-Marie Østersø.

18.00 – 22.00  Midtfyns Modelbåd Klub sejler i voldgraven.

19.00 – 20.00  Silkeborg Rovfugleshow med tæmmede rovfugle.

19.00   Snobrødsbagning på pladsen ved Tree top.

20.00 – 22.00  Søs Fenger live på scenen.

22.30   Kanonen affyres på slotspladsen.

22.45   Festfyrværkeri i renæssancehaven.

Læs mere om Ude og Hjemmes familiedag på www.udeoghjemme.dk.

Køb billetter på Billetlugen.dk. Det koster 180 kroner for voksne og 110 kroner for børn, og med i billetten får du direkte entré til familiedagen (og kan altså springe køen over), T-shirts til børnene, et Ude og Hjemme og gratis adgang til Egeskovs julemarked i november.