Chefredaktør stopper på Modemagasinet IN

25.09.2015

Trine Nygaard, chefredaktør på IN, har opsagt sin stilling for at trække vejret og søge nye udfordringer. Magasindirektør i Aller Media, Charlotte Riparbelli, overtager rollen som konstitueret chefredaktør, indtil en afløser er fundet.

Trine Nygaard har valgt at opsige sin stilling som chefredaktør for Modemagasinet IN og IN.dk for at gå nye veje.

”Det har været tre års spændende rejse, hvor jeg har arbejdet sammen med nogle af Danmarks dygtigste magasindamer, så det er selvfølgelig ikke uden vemod, at jeg forlader magasinet, men det er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt,” siger Trine Nygaard.

Trine har siden december 2012 været chefredaktør på IN og har med sit stærke kendskab til INs målgruppe og store netværk i branchen skabt et stærkt IN til glæde for danske modeinteresserede kvinder.

”Jeg vil gerne takke Trine for hendes dedikerede arbejde på magasinet og hendes store engagement i hele IN-universet. Trine har altid været en meget vellidt kollega i Aller-huset, og der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet på mange niveauer,” siger magasindirektør i Aller Media, Charlotte Riparbelli.

Indtil en ny chefredaktør er fundet, vil Charlotte Riparbelli være konstitueret chefredaktør for IN.

”IN har en meget dygtig og fagligt stærk redaktion, så i overgangsperioden indtil en afløser er fundet, fortsætter driften af bladet upåvirket, og vi fastholder den stærke redaktionelle profil og strategi, der er lagt for magasinet,” siger Charlotte Riparbelli.

For yderligere information kontakt venligst

Charlotte Riparbelli
Magasindirektør, Aller Media A/S
Charlotte.riparbelli@aller.dk
+45 40 34 46 15

Kasper Kankelborg
Pressekontakt, Aller Media A/S
Kasper.kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71