Covergirl 2014: Vi Unge søger årets forsidemodel

26.02.2014

IMG_2251

Vi Unge afholder for femte år i træk den store Covergirl-konkurrence, hvor flere tusinde piger over hele landet dyster om at komme på forsiden af Danmarks største pigeblad. I weekenden kommer konkurrencen til Bryggen i Vejle, hvor pigerne også får mulighed for at møde Unique Models og få et indblik i den professionelle modelverden.

Du skal være ligeså smuk indeni som uden på og have en sød og glad personlighed. Det er kriterierne i Vi Unges forsidekonkurrence. Covergirl 2014 handler nemlig om udstråling og personlighed, og konkurrencen rejser for femte gang i år landet rundt for at finde den helt rette pige. Første stop er Bryggen i Vejle lørdag den 8. marts.

”For os handler det ikke om de rette modelmål, men derimod om at finde en rollemodel blandt vores læsere. En sød og glad pige med en god udstråling. Det er det, der gør dig smuk,” siger Vi Unges chefredaktør Tina Dines Appelt.

Som noget nyt er Danmarks førende modelbureau Unique Models med på hele Covergirl-turnéen for at give pigerne mulighed for at blive klogere på modellivet.

”Unique Models er med til Covergirl, fordi vi gerne vil fortælle, at personlighed spiller en rigtig stor rolle i jobbet som model. Det er ikke nok at være smuk. Vi vil gerne afmystificere modellivet og derfor møde pigerne, så de kan få svar på de spørgsmål, de har,” siger direktør Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Unique Models giver spirende modeller chancen for at blive såkaldte ”følgepiger”, hvor de kan få en tilknytning til modelbureauet sammen med deres forældre, indtil de er gamle nok til at blive modeller og komme på Unique Models’ modelskole ved siden af deres almindelige skolegang.

På Bryggen i Vejle kan deltagerne bl.a. møde modellen Celine fra Horsens, der har været hos Unique Models i to år. Til daglig går Celine i 3.g og skal, efter hun er blevet student til sommer, arbejde fuldtid som model og også ud at rejse med jobbet. Se mere om Celine på Unique Models hjemmeside her.

Vejlepige vandt sidste år
I år forventer Vi Unge, at hele 3.500 piger vil deltage i konkurrencen, der de seneste år har været en kæmpe succes. Sidste år var det 13-årige Emily Hurley fra Vejle, der løb med sejren og kort efter kunne se sig selv på forsiden af Vi Unge.

”Lige siden jeg fik mit første Vi Unge, har jeg forestillet mig, hvordan det mon ville være at være på forsiden, at få taget et billede og se så pæn ud,” sagde Emily sidste år, da hun vandt Covergirl.

Vinderen af Covergirl 2014 kommer på forsiden af Vi Unge og vinder derudover en dag med Unique Models, hvor hun lærer at gå catwalk og får indblik i modellivet, bliver kampagnemodel for Glitters konfirmationskampagne, vinder et årsabonnement på Vi Unge og en masse lækre produkter.

Sådan deltager du
Man kan deltage i Covergirl 2014 fra uge 10 ved at uploade et foto af sig selv på www.viunge.dk/covergirl, eller man kan deltage ved at møde op i en række storcentre over hele landet, som Covergirl besøger i løbet af marts og april. I de udvalgte storcentre vil et hold af makeupartister og stylister fra Glitter og ghd stå klar til at fremhæve deltagernes bedste sider, når de tager deres billede foran Covergirl-fotovæggen. Samtidig kan man møde både Vi Unge-redaktionen og Jacqueline Friis-Mikkelsen med sit hold fra Unique Models.

Piger mellem 12 og 18 år kan deltage i konkurrencen. Alle deltagere i Covergirl bliver bedømt af et dommerpanel med repræsentanter fra Vi Unge, Unique Models og Glitter. 100 piger bliver udvalgt til at blive stemt på, og de 25 piger, der har fået flest stemmer, går direkte i semifinalen, hvor dommerpanelet vil udvælge de 5 finalister.

Vinderen af Covergirl 2014 kåres til den store finalefest i Aller-huset i København den 23. maj kl. 18.00 – 22.00.

Program
Lørdag d. 8. marts: Bryggen Vejle, kl. 11.00 – 14.00
Lørdag d. 22. marts: Lyngby Storcenter, Store Torv, kl. 11.00 – 14.00
Lørdag d. 29. marts: Randers Storcenter, kl. 11.00 – 14.00
Søndag d. 30. marts: Kolding Storcenter, kl. 11.00 – 14.00
Fredag 4. april: Vestsjællands Centret, kl. 16.00 – 19.00

Om Vi Unge
Vi Unge er Danmarks største ungdomsblad for teenagepiger. Vi Unge fungerer som pigernes allerbedste veninde og leverer indhold, skrevet i øjenhøjde og med stor respekt om alt det, der fylder meget i en 12-17-årig piges liv – skønhed, kærlighed, mode, brevkasser, stjerne-interviews og trygge tips til det at være teenager. Du finder det alt sammen i Vi Unge.