Dans med Vild med dans-stjerner på Comwell i Kolding

31.05.2017

Er du vild med dans? Nu har du muligheden for danse dig glad sammen med THOMAS EVERS POULSEN og ANNE-METTE RASMUSSEN til en lektion i Ballroom Fitness på Comwell i Kolding den 17. september. Det er ugebladet SØNDAG, der i samarbejde med den internationalt anerkendte danseinstruktør ELISABETH DALSGAARD, står bag danseeventen, hvor du bliver ført igennem to forrygende timer fyldt med dans, skøn musik, god motion og masser af sjov.

Ballroom Fitness er opfundet af Swingtime-indehaveren Elisabeth Dalsgaard, der fik idéen, fordi mange af eleverne på hendes danseskoler og på hendes Vild med dans-uger på Club La Santa ofte bad om hjælp til at finde en dansepartner, når især manden ikke ville med til dans.

”Der er rigtig mange, som gerne vil danse, men mangler en partner,” forklarer Elisabeth Dalsgaard og fortsætter:

”Det særlige ved Ballroom Fitness er, at vi danser trin fra alle de 10 klassiske Ballroom-danse, men uden partner, og så er der skruet op for motionsdelen, og alle muskelgrupper er tænkt ind i dansen. Så vi kommer gennem alle stilarter med hver deres udtryk og tempo – fra den langsomme rumba til den hurtige jive.”

Alle kan være med
”Man behøver ingen partner, og det er ikke nødvendigt at investere i laksko og dyrt tøj. Alligevel lærer du at danse rigtigt, og du vil blive undervist i både herre- og dametrinnene i de forskellige danse, så der er ikke noget i vejen for at danse videre med en partner, når du kommer hjem fra træning. Alle kan være med, uanset alder,” forklarer SØNDAGs chefredaktør, Stinne Bjerre, og understreger, at netop Ballroom Fitness passer perfekt ind i SØNDAGs univers, som jo handler om, at livet efter de 40-50 år også giver mulighed for at leve et godt og aktivt kvindeliv med masser af sjov og livsglæde.

”Og alle trin og danse præsenteres på et niveau, hvor man selv afgør, HVOR meget sved på panden man ønsker. Så der er ingen grund til at lade sig skræmme af fitness-delen,” lover Stinne Bjerre.

Thomas Evers Poulsen lærer fra sig
Ballroom Fitness er implementeret i flere fitnesscentre i udlandet og har allerede opnået stor international succes. Blandt andet blev Elisabeth Dalsgaard kåret til Årets Instruktør i 2013 – i England vel og mærke. En pris hun modtog med afsæt i Ballroom Fitness, som juryen spåede stor world wide potentiale.

Til at hjælpe sig med undervisningen den 17. september på Comwell Kolding har Elisabeth Dalsgaard allieret sig med 2 x Vild med dans vinder Thomas Evers Poulsen, og hans partner fra 2008, Anne-Mette Rasmussen, hvis udvikling hele Danmark fulgte i Vild med dans, hvor hun fik udlevet sin store passion – dansen! Og hun har ikke sluppet den siden. Hun videregiver nu sin danseglæde til andre via Ballroom Fitness i tæt samarbejde med Elisabeth Dalsgaard.

Og nyeste forskning viser faktisk, at musik medvirker til, at kroppen udskiller en masse af lykkeendorfiner. Og man har længe vist, at det samme gør sig gældende, når man dyrker motion.

”Så når man danser, er der ingen tvivl – man får dobbelt dosis af lykkeendorfiner skudt ud i systemet, samtidigt med at man nyder den skønne dansemusik, man får et kæmpe smil på læben, lykkefølelse i hele kroppen og god motion,” forklarer Elisabeth Dalsgaard, der sammen med Thomas Evers Poulsen og Anne-Mette Rasmusen glæder sig til at byde velkommen til danseglade fra nær og fjern.

Læs mere og køb billetter på www.søndag.dk/ballroomfitness

Se video om eventen her.

For yderligere information kontakt venligst

Stinne Bjerre
Chefredaktør SØNDAG
Stinne.Bjerre@aller.com
+45 50 76 15 37