Danske Wordbase er det mest downloadede ordspil i USA og Canada

22.08.2014

Wordbase_Billede3

To danskere har gjort det umulige. Deres app er brudt igennem internationalt, og kåret som et af ”Best New Games” af Apple.

Wordbase er en duel på ord. To spillere kæmper om at slange sig vej til modstanderens base i det strategiske ordspil. Det er der lige nu så mange der gør, at spillet ligger nr. 1 på listen over de mest downloadede ordspil til mobilen i USA.

Da de 19-årige tvillinger Andreas og Rune Mehlsen i ledtog med deres far havde fået idéen til WordBase tilbage i 2013, anede de ikke hvilket nåleøje, de stod overfor. Ifølge app-anmelder på JP.TV Thomas Bigum er det ekstremt svært at bryde igennem. “Der udvikles ufattelige mængder af apps, som alle råber og skriger efter vores opmærksomhed”, siger Bigum om nutidens marked for apps.

Det var således et enormt bjerg der skulle bestiges, for at få deres originale spil ud til folk – og helst i hele verden. Men så trådte mediehuset Aller Media til. Innovationsdirektør Pernille Aalund var med til at tage imod tvillingernes idé: ”Som en moderne medievirksomhed har Aller Media stor interesse i at støtte og skabe de bedst mulige rammer for unge talenter”. I dette tilfælde kan Aller Media så være stolte af, at finde lige præcis de talenter, som med deres idé kunne bringe glæde og underholdning til millioner af mennesker. Sammen med udviklingshuset Robocat blev Wordbase en veludført realitet.

Spillet kombinerer strategiske elementer fra klassiske brætspil som Dam og Skak med internationale ordspil som Wordfeud og Scrabble. Wordbase er spillet, der er let at lære, men svært at mestre. Spillet begejstrer bredt fra teenageren med det fængende sprog, til den 60-årige med det omfangsrige ordforråd.

Med mere end 350.000 downloads, 2 millioner gennemførte spil og 30 millioner spillede ord har Wordbase vundet en trofast følgeskare, og gennembruddet i USA er i sigte.

 

WEBSITE: www.wordbaseapp.com

DOWNLOAD Wordbase til iOS

DOWNLOAD Wordbase til Android

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Udviklingschef Jan Krog Henningsen

Aller Media, Innovation

+45 2999 2111