Dansktop-fest skal samle ind til Røde Kors

05.01.2017

Udvalgte vindere af Dansktop Prisen 2016

Familie Journal har i forbindelse med afviklingen af Dansktop Prisen 2017 indgået et ambitiøst samarbejde med Røde Kors, som blandt andet indebærer indsamling af midler til Røde Kors gennem støtteopfordringer på alle ugebladets platforme. Dertil vil der under selve prisuddelingen den 25. marts i Jyske Bank Boxen blive samlet penge ind til Røde Kors blandt de mange tusinder publikummer.

Familie Journal tog sidste år initiativ til at hylde Dansktoppen med en storstilet prisuddeling i Jyske Bank Boxen i Herning for at give musikgenren den anerkendelse og respekt, som den fortjener. I forbindelse med afviklingen af dette års prisuddeling har det populære ugeblad indgået et samarbejde med Røde Kors for at sætte fokus, hvordan Røde Kors gør kæmpe forskel – både i Danmark, hvor blandt andet forebyggelse af ensomhed er et vigtigt indsatsområde, men også i resten af verden, hvor Røde Kors hver eneste dag gør en forskel for mennesker på flugt fra krig eller naturkatastrofer.

”På Familie Journal er nogle af vores vigtigste redaktionelle pejlemærker bl.a. nærhed, traditionerne og de bånd, der knytter os sammen i fællesskaber. Det handler også om, og at vi som mennesker hjælper og støtter hinanden, hvor vi kan. Derfor er jeg rigtig glad for vores samarbejde med Røde Kors, som jeg synes falder rigtig godt i tråd med, hvad Familie Journal står for samtidigt med, at det er et godt match for den folkelighed, som Dansktoppen har repræsenteret gennem årtier,” siger Søren Johannesen, chefredaktør for Familie Journal.

Chefredaktøren forventer, at mobiliseringen af Familie Journals knap 400.000 læsere samt en fyldt og feststemt Jyske Bank Boxen vil rejse et større millionbeløb til Røde Kors’ humanitære arbejde. Hos Røde Kors er de glade for de muligheder, som samarbejdet med Familie Journal og Dansktop Prisen 2017 åbner op for:

Konstitueret fundraising- og marketingchef, Malene Grauslund, i Røde Kors udtaler,

”I Røde Kors er vi superglade for den involvering vi får i Dansktop Prisen 2017, da det giver anledning til at fortælle om vores vigtige arbejde og derigennem generere midler til det arbejde vi laver, både i Danmark og verden. I Danmark hjælper vi bl.a. sårbare og ensomme mennesker – og midlerne vi samler ind her vil vi blandt andet bruge til disse aktiviteter.”

Læs mere om Familie Journals samarbejde med Røde Kors på www.fj.dk/roedekorssamarbejde, hvor den første læserkonkurrence til fordel for hjælpeorganisationen også kan findes.

For yderligere information kontakt venligst

Søren Johannesen
Chefredaktør, Familie Journal
Soren.Johannesen@aller.com
+45 40 98 22 81

Christina Følsgaard
Event teamleder, Aller Media
christina.foelsgaard@aller.com
+45 50 76 15 95

Louise Holk
Erhvervs- og Marketingkonsulent, Røde Kors
lohol@rodekors.dk
+45 29107758Mobil