Datagraf styrker strategi og digital forretningsudvikling

25.01.2018

Lasse Meldgaard Bloch, 39, er pr. 1. februar ny strategisk direktør i Datagraf, hvor han får en nøglerolle i det fortsatte arbejde med at styrke strategi og digital forretningsudvikling.

Datagraf fortsætter oprustningen af sit strategiske fundament og den digitale forretningsudvikling med ansættelsen af Lasse Meldgaard Bloch som strategisk direktør, der kommer fra en stilling som senior advisor hos Geelmuyden Kiese.

– Vores vigtigste opgave er, at få kunden til at lykkes. Og det gør vi ved at flytte mennesker med gode historier på relevante medieplatforme, siger Annette Bach, adm. direktør i Datagraf, og fortsætter:

– Hvis vi også fremadrettet skal kunne fortælle historier, der giver effekt, kræver det, at vi har et solidt strategisk fundament og er i stand til at drive vores kunders digitale transformation, og det får Lasse en vigtig rolle i at sikre, siger hun.

Lasse Meldgaard Bloch ser frem til at bidrage til at styrke Datagrafs position i markedet og evnen til fortsat at kunne levere effektive løsninger af komplekse kommunikationsopgaver til kunderne.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af Datagraf og bidrage til at drive den transformation af bureauet, der skal sikre, at vi hele tiden er attraktive og i stand til også at løse og understøtte fremtidens kommunikationsbehov i et fragmenteret mediemarked, siger Lasse Meldgaard Bloch og fortsætter:

– Det sikrer vi ved at have fokus på, at vi forstår vores kunders forretning, og at vores løsninger tager udgangspunkt i indsigt om målgruppen, professionel indholds- og medieudvikling og effektiv distribution på tværs af kanaler, slutter han.

Om Lasse Meldgaard Bloch

Lasse er uddannet journalist og har arbejdet som journalist og reporter på DR, inden han blev kommunikationsrådgiver i Geelmuyden Kiese. Han er specialist i strategi, strategisk historiefortælling og dramaturgi, med omfattende erfaring fra tv- og radioproduktion, media relations, ledelsesrådgivning og en lang række andre kommunikationsdiscipliner. Lasse har desuden et indgående kendskab til klima-, miljø- og energiområdet samt healthcare.

2017-2018         Senior Advisor, Geelmuyden Kiese

2015-2017         Strategic Communication Advisor (Strategy & Excellence), Novozymes

2013-2014         Kommunikationschef, Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

2008-2013         Kreativ direktør og seniorrådgiver (seneste titel), Geelmuyden Kiese

2004-2008         Journalist/reporter, DR

Uddannelse:   Journalist fra Syddansk Universitet (2004)

Om Datagraf: www.datagraf.dk/om/

For yderligere information, kontakt venligst:

Magnus Hviid

Kommunikationschef, Aller Media A/S

Magnus.Hviid@aller.com

+45 28 72 63 85

Annette Bach

Adm. direktør, Datagraf Communications A/S

annette.bach@datagraf.dk

+45 87 95 55 50