Direktør stopper i Aller Leisure

03.03.2017

På baggrund af personlige forhold fratræder Rikki Sølling som direktør for Aller Leisure og som adm. direktør for Nyhavn Rejser A/S. Bestyrelsesformand overtager midlertidigt de to direktørposter.

Rikki Sølling, direktør for Aller Medias rejseforretning Aller Leisure og adm. direktør for det Aller-ejede Nyhavn Rejser A/S, er blevet enig med Aller Media om at fratræde sine poster i koncernen. Baggrunden for dette skyldes personlige forhold, og bestyrelsesformand for Aller Leisure og direktør i Aller Media A/S, Jesper Ulsø, overtager midlertidigt Rikki Søllings ansvarsområder.

”Vores rejseforretning er kendetegnet ved en stærk organisation med dygtige ledere samt kompetente og erfarne medarbejdere. Det sikrer, at vi kan fortsætte den gode udvikling, som vores rejseselskaber oplever i øjeblikket. Derfor er det både strategisk og operationelt business as usual,” siger Jesper Ulsø.

Aller Leisure blev etableret i 2013 med opkøbet af Nyhavn Rejser A/S, og Aller Media A/S ejer i dag fem rejseselskaber i Danmark og Norge, som samlet omsætter for knap 600 mio. kroner.

For yderligere information kontakt venligst

Jesper Ulsø
Direktør Aller Media A/S og Bestyrelsesformand Nyhavn Rejser A/S
Jesper.Ulsoe@aller.com
+45 40 16 82 23

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef Aller Media A/S
Kasper.Kankelborg@aller.com
+45 26 13 57 71