ELLE Style Awards 2018: Ny pris hylder de bedste shows

21.02.2018

For at hylde de største og bedste shows i dansk mode uddeler ELLE Årets Show som helt ny pris, når landets vigtigste modepriser uddeles ved ELLE Style Awards 2018 den 3. maj i DR Koncerthuset. Og til at styre showet præsenteres traditionen tro også to nye værter.

Det er med en helt ny pris på agendaen, når årets værter, Mette Lindberg og Esben Bjerre, griber tøjlerne for ELLE Style Awards 2018. Cecilie Ingdal, chefredaktør for ELLE Danmark, glæder sig over at kunne præsentere de nye værter og ikke mindst den helt nye pris:

– I år har vi valgt at tilføje en pris, der hædrer årets bedste modeshow. Det gør vi, fordi vi har en stor passion for Københavns modeuge og de danske designere, der bruger rigtig mange ressourcer på at afholde imponerende shows – og dermed holder den danske modeuge i live. Det er ikke alene dyrt at holde et modeshow, men også et forvænt publikum, det vises for, og især de danske designere er gode til at ’opfinde’ den dybe tallerken fra sæson til sæson for ganske få midler, ift. hvad de store internationale modehuse har af kræfter. Og det fortjener hyldest, siger Cecilie Ingdal, der også glæder sig over at kunne præsentere årets nye værtsduo:

– Jeg enormt glad for at kunne afsløre Mette Lindberg og Esben Bjerre som årets værtspar. De er uden tvivl den helt rette duo til at udfylde de fantastiske rammer i Koncerthuset og dermed bidrage til at skabe en kæmpe modefest for os alle. ELLE Style Awards handler først og fremmest om at hylde dansk mode, men det er jo også en festaften ud over det sædvanlige, siger hun.

Og det er to forventningsfulde værter, der ser frem til at stå i spidsen for ELLE Style Awards 2018. Mette Lindberg, forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour, tidl. dommer i X Factor og senest vært ved MGP, er ikke uvant med at stå på en scene. Dog er det med sommerfugle med i maven, at hun kaster sig ud i en ny rolle som vært for dansk modes allerstørste prisshow.

– Jeg er meget beæret over, at ELLE har valgt mig som vært sammen med Esben. Det er om muligt det mest farvestrålende og festlige awardshow i Danmark, og så med disko- og Studio 54-vibes denne gang. Det kan næsten ikke blive mere hot. Jeg glæder mig helt vildt.

– Jeg håber, at folk vil gå derfra med et smil på læben og følelsen af at have være til stede i fremtiden, svævende på en varme af fortiden, siger Mette Lindberg.

Mette får selskab af Esben Bjerre, der sammen med Peter Falktoft har præget danskernes tv- og lydbillede de seneste mange år, bl.a. med det prisvindende tv- og radioprogram ”Monte Carlo” og podcastsuccesen ”Her Går Det Godt”. Esben er et kendt ansigt i salen og bag scenen ved ELLE Style Awards, hvor han tidligere har været prisuddeler. Nu glæder han sig dog til at stå som vært sammen med Mette Lindberg:

– Det er skønt! Ud over at vi får lov til at hylde en masse dygtige mennesker, så er ELLE Style Awards også et af de fedeste shows at arbejde på bag scenen, fordi det hele er så bragende professionelt. Og modsat et ”normalt” tv-show, så bliver der ikke sparet på konfettien, siger Esben Bjerre og fortsætter:

– Jeg håber, vi kan give publikum noget, de ikke havde regnet med, og være med til at skabe en fest. Ikke kun for dem, der vinder priserne, men for alle i salen.

Årets priskategorier:

Årets Model, Årets Show (ny), Årets Stylist, Årets Hårartist, Årets Makeupartist, Årets Modefotograf, Årets Internationale Modehus, Årets Modedesigner, Årets Brand, Årets Smykkedesigner, Årets Stilikon, Årets CSR-pris, Årets Uundgåelige, Årets Modeformidler, Årets Powerpris, ELLE-Prisen.

Om ELLE Style Awards 2018

ELLE Style Awards blev afholdt første gang i Danmark i 2013, hvor prisuddelingen fandt sted i Skuespilhuset i København. Siden 2014 har DR Koncerthuset dannet ramme. ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i flere af de 45 ELLE-lande, bl.a. Storbritannien, Kina og Sverige.

L’Oréal Paris er hovedsponsor for ELLE Style Awards 2018. Det er i øvrigt sjette gang, at L’Oréal Paris er hovedsponsor for showet.

Billetter til ELLE Style Awards 2018:

Kan købes på ELLE.dk/billet og er inkl. ELLE, goodiebag og et glas velkomst-champagne.

Følg med på:

ELLE.dk/ELLE-Style-Awards

Facebook.com/ELLEDenmark

Instagram.com/ELLEDanmark

#ElleStyleAwardsdk