Familie Journal og dk4 præsenterer Dansktop Prisen 2015

13.03.2015

Dansktop Prisen 2015

 

Hvad blev der af Dansktoppen?

… Den lever skam i bedste velgående rundt i hele landet, men musikgenren får ikke længere meget plads og opmærksomhed i medierne. Og det er ikke bare mærkeligt – det er synd!

Derfor lancerer Familie Journal og dk4 en helt ny og festlig talentkonkurrence, som afvikles over 12 uger fra midten af september. Konkurrencen afsluttes med et brag af en finalefest samt uddelingen af Dansktop Prisen 2015. Årstallet indikerer naturligvis, at vi glæder os til at gøre konkurrencen og det enestående show til en årligt tilbagevendende begivenhed.

“Vi vil hylde Dansktoppen og give den anerkendelse, som den fortjener, og samarbejdet med dk4 ligger lige for, idet tv-kanalen og Familie Journal i høj grad henvender sig til det samme populær-musikglade publikum,” siger ugebladsdirektør Anette Kokholm.

Ankermand i de 12 talentkonkurrencer på dk4 er den erfarne tv-vært Ole Stephensen, som også vil stå i spidsen for et særligt udvalgt ekspertpanel. Panelet skal vejlede og støtte deltagerne, og herefter er det seerne, der ved hjælp af sms-stemmer skal afgøre, hvor langt, de enkelte når i konkurrencen.

“Vi glæder os meget til at byde alle velkommen ind i et meget varmt og kærligt univers,” siger Ole Stephensen og fortsætter: – “Jeg ved, der findes masser af talenter ude i landet, som på grund af for eksempel alder eller musikgenre ikke har så store chancer for at blive taget alvorligt i de eksisterende talentshows.”

Ole Stephensen vil sammen med en endnu hemmelig medvært også styre slagets gang i det store finaleshow, som foruden finalisterne fra talentkonkurrencerne vil være spækket med vores mest kendte dansktop-stjerner.

Familie Journal og dk4 forventer at samle 5000 mennesker til denne begivenhed ultimo januar 2016.

Der åbnes for deltagelse i talentkonkurrencen i begyndelsen af juni.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Maria Sennels
Pressechef, Aller Media A/S
E-mail: maria.sennels@aller.dk
Mobil: 21 46 00 77

Ole Stephensen
e-mail: spasaps@gmail.com
Telf.  2427 7745

Stig Holbøll Hasner
Adm. Direktør og ejer, dk4
E-mail: Stighasner@dk4.dk
Mobil: 4037 5220