FEMINA udvider sit univers med stort yoga-event for alle

24.03.2015

Camilla Kjems

 

I mere end 15 år har FEMINA Kvindeløb besøgt byer rundt i Danmark til årets løbefest. Til juni udvider bladet sit sortiment, når FEMINA for første gang inviterer til ”Vild med yoga” i Parken og på Viborg Stadion. Omdrejningspunktet for ”Vild med yoga” er, at yoga er for alle – uanset hvor smidig du er.

I løbet af de sidste 15 år har FEMINA haft stor succes med FEMINA Kvindeløb, der hvert år i maj inviterer udvalgte byer i hele landet til årets løbefest. Nu udvider kvindebladet sit univers med et stort yoga-event i Parken og på Viborg Stadion, der kan samle op til 6000 deltagere i alt.

”I løbet af de sidste par år er yoga blevet en integreret del af FEMINAs univers, hvilket blandt andet har betydet, at vi med stor succes har sendt mange af vores læsere på yogarejser i udlandet. Yoga er oppe i tiden, og det er det, vi forsøger at omfavne med ’Vild med yoga’,” fortæller Camilla Kjems, chefredaktør på FEMINA.

Udgangspunktet for ”Vild med yoga” er, ligesom ved FEMINAs andre yoga-aktiviteter, at yoga er for alle. Det handler altså ikke om at få benene på nakken eller at kunne nå sine tæer – i stedet handler det om kropsbevidsthed og om styrke og smidighed i krop og sind.

Den første af FEMINAs ”Vild med yoga”-events finder sted i Parken søndag den 21. juni 2015, som ovenikøbet er International yoga-dag. Ugen efter, nærmere bestemt lørdag den 27. juni 2015, vil ”Vild med yoga” indtage Viborg Stadion samme dag som årets udgave af Hærvejsløbet finder sted i Viborg. Til begge ”Vild med yoga”-events vil deltagerne blive delt op i hold af 1000, og efter en times yoga i godt selskab vil deltagerne få mulighed for at besøge stævnepladsen, hvor der blandt andet vil være mulighed for lidt shopping, lækre smagsprøver og hygge, som når FEMINA Kvindeløb afholdes.

”Hvert år samles tusindvis af kvinder til FEMINA Kvindeløb til nogle hyggelige timer med løbeskoene i fokus. Ligesom vi så det med løb for år tilbage, så har vores målgruppe udvist stor interesse for yogaens univers, så derfor tror vi på, at vi også kan gøre ’Vild med yoga’ til en succes,” uddyber Camilla Kjems.

Selv glæder chefredaktøren sig til at opleve den ganske særlige stemning, der helt sikkert opstår, når så mange dyrker yoga på samme tid. Hun forklarer:

”Yoga har en meditativ effekt på de fleste, og jeg glæder mig til at opleve, hvilken fantastisk stemning, der bliver, når vi fylder Parken og Viborg Stadion. Vi bestræber os altid på at give vores læsere en ganske særlig oplevelse, og det forventer jeg helt klart, at vi kommer til at gøre med ’Vild med yoga’.”

FEMINAs ”Vild med yoga” er udviklet i samarbejde med Sportmaster og yogainstruktør Susanne Lidang, der er kendt fra de populære yogaarrangementer i Fælledparken. Det koster 149 kr. at deltage frem til den 15. maj, og for deltagergebyret får man en times yoga, en yogamåtte og en goodiebag til en værdi af cirka 500 kr. Interesserede kan tilmelde sig på www.femina.dk/vildmedyoga.

 

Kontaktoplysninger

Camilla Kjems
Chefredaktør, FEMINA
Mobil: 22 73 33 96
E-mail: camilla.kjems@femina.dk

Kathrine Kirkeby Thomsen
Pressekontakt, Aller Media A/S
Mobil: 60 66 10 42
E-mail: kathrine.thomsen@aller.dk