FEMINAs VILD MED YOGA kommer til København

12.05.2016

VILD MED YOGA 1

FEMINA gentager successen fra sidste år og byder, i samarbejde med Sportsmaster og Spies Rejser, velkommen til VILD MED YOGA. Den 3. juli vil der være mulighed for at meditere og finde sindsro, alt imens der bliver trænet og strakt ud – uanset niveau og smidighed.

Til sommer vil Hatha-eksperten Susanne Lidang lede alle som skulle være interesserede igennem yogaens verden, når hun instruerer under åben himmel på Østerbro Stadion. Her vil være to hold i løbet af dagen, og når man ikke det klokken 10, afholdes der en ny session klokken 13.

”Yoga er en fest med højt til loftet! Det er glæde, kærlighed og kreativitet – en vej til at “finde hjem i sig selv” og finde ro, overskud og energi. ALLE fortjener det: Livskvalitet- og glæde!” siger Susanne Lidang.

Udgangspunktet for VILD MED YOGA er, ligesom ved FEMINAs andre yoga-aktiviteter, at yoga er for alle. Det handler altså ikke om at få benene på nakken eller at kunne nå sine tæer – i stedet handler det om kropsbevidsthed og om styrke og smidighed i krop og sind.

”Yoga er meditativt og beroligende, og vi glæder os over at VILD MED YOGA er blevet taget så godt imod. Vi bestræber os altid på at give vores læsere ganske særlige oplevelser, og med et arrangement for de yoga-interesserede, føler vi at vi har skabt et rigtig godt koncept for rigtig mange kvinder – hvad enten de er med for at prøve yoga første gang, eller lære noget nyt,” siger Camilla Kjems, chefredaktør på femina.

Om VILD MED YOGA

VILD MED YOGA blev afholdt for første gang sidste år, hvor mere end 3.000 kvinder deltog i Viborg og København. I år er målet at blive endnu større og deltagerne kan se frem til en times undervisning i det fri. Alle fremmødte vil modtage en yogamåtte fra Purelime, samt en goodiebag efter arrangementet, og der vil være rig mulighed for shopping, hvor VILD MED YOGAs sponsorer stiller telte og boder op med massere af smags- og vareprøver. Der vil desuden være mulighed for at bestille mad fra det populære Cofoco efterfølgende.

arrangementet bliver afholdt i tre byer:

  • Viborg den 25. juni
  • Århus den 26. juni
  • København den 3. juli

FEMINAs VILD MED YOGA er udviklet i samarbejde med Sportmaster, Spies Rejser og yogainstruktør Susanne Lidang, der er kendt fra de populære yogaarrangementer i Fælledparken. Det koster 199 kr. at deltage og for deltagergebyret får man en times yoga, en yogamåtte og en goodiebag til en værdi af cirka 500 kr. Interesserede kan tilmelde sig på www.femina.dk/vildmedyoga.

 

Kontaktoplysninger

Camilla Kjems

Chefredaktør, FEMINA

Mobil: 22 73 33 96

E-mail: camilla.kjems@femina.dk