Følg de kendte med ny SE og HØR-app

10.02.2016

Mit-se-og-hoer-app

Få alt om de kendte danskere du interesserer dig for i et skærmbillede, lover SE og HØR chef efter lancering af ny app.

Hvad laver popstjernen Christopher lige nu? Hvad er sidste update på de sociale medier fra Rasmus Seebach? Hvad skriver nettet om grevinde Alexandra?

Svaret på alle spørgsmålene er bare et klik væk, når SE og HØR med gratis-appen ’Mit SE og HØR’ giver brugeren mulighed for at skræddersy sit nyhedsfeed præcist efter egne ønsker.

”Vi skubber simpelthen de kendtes sociale aktiviteter og de artikler, som vi har skrevet om de kendte ud til brugerne, når brugeren ønsker det. Når en kendt, du følger, uploader et nyt billede på Instagram, Facebook eller Twitter, eller når vi skriver en artikel om stjerne, så får du straks en besked på din telefon, og du behøver bare åbne vores app for at få overblikket,” siger Niels Pinborg, chefredaktør på SE og HØR.

Appen indeholder også alle SE og HØRs nyheder, og giver ved hjælp af augmented reality-teknologi læsere af bladet mulighed for at scanne sig til eksklusivt merindhold.

”Vi har en meget bred målgruppe på SE og HØR. Vi skal dække Birthe Kjær, Medina og alt derimellem, og det er klart, at alle ikke vil have alt. Derfor tilbyder vi nu brugeren selv at være ugebladsredaktør, så det kun er personer man interesserer sig, man modtager nyheder om, ” siger Niels Pinborg.

Det skræddersyede nyhedsfeed i Mit SE og HØR spejler de kendtes sociale aktiviteter ved hjælp af dybe links, præcist som man kender det fra webnyheder i dag. Vil man interagere, må man over i den kendtes eget univers.

”Den afgørende forskel er, at vi giver dig overblikket og gør dig opmærksom på, når der er noget, som du interesserer dig for. Du behøver ikke tjekke alle mulige apps for at se, om du går glip af noget,” siger Niels Pinborg og fortsætter:

”Vi ved, at vores brugere er meget glade for os. Vi ser eksempelvis en ret markant stigning i heavy users – altså brugere, der kommer igen og igen. Med appen kvitterer vi og gør noget af arbejdet for de mest loyale læsere. De skal bare læne sig tilbage og nyde det,” siger Niels Pinborg.

Det er tilfældigt, at lanceringen af Mit SE og HØR kommer kort tid efter, at et af landets førende mediebureauer, Carat, har vurderet, at netop evnen til at holde på brugere i økosystemer, og give brugeren personfiseret og søgbart indhold er blandt de helt store trends for fremtidens medier.

”Appen er noget, som vi har arbejdet på et stykke tid. Men det, at vores arbejde flugter en til en med mediebureauets forecast viser bare, at vores strategi for SE og HØR er den rigtige og gør, at vores tro på succes stiger, ” siger Niels Pinborg.

Det er danske Shape, der har udviklet appen for SE og HØR, mens det er hollandske Layar, der står bag den augmented reality-teknik, som anvendes. Layar har haft stor succes med at gøre magasin- og annoncesider levende verden over.

Hent Mit SE og HØR i Appstore og læs mere om appen her.

For yderligere information kontakt venligst

Niels Pinborg
Chefredaktør, SE og HØR
pinborg@sh.dk
+45 50 76 14 44

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef, Aller Media
Kasper.Kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71