Fransk kosmetikgigant støtter dansk mode for fjerde år i træk

26.01.2016

Når ELLE Style Awards afholdes den 17. maj i DR koncerthuset er det med L’Oréal Paris som hovedsponsor for fjerde år i træk.

Dansk ELLE uddeler igen priser til de hotteste navne i dansk mode. Det sker ved modebranchens mest prestigefyldte prisuddeling, ELLE Style Awards 2016, som afholdes den 17. maj 2016 i DR Koncerthuset. L’Oréal Paris, der har været samarbejdspartner på ELLE Style Awards siden afholdelsen af den første prisuddeling i 2013, er hovedsponsor for fjerde år i træk. Hovedsponsoratet deles med designvirksomheden Georg Jensen, som offentliggjorde sit sponsorat i sidste måned.

Vi er enormt glade for, og stolte af, at fortsætte udviklingen af ELLE Style Awards i samarbejde med L’Oréal Paris, som har været med til at sætte sit aftryk på prisuddelingen siden starten og gøre det til en af de vigtigste begivenheder i dansk mode. ELLE og L’Oréal Paris er et stærkt match, når det gælder vores brandværdier og målgrupper, og med udgangspunkt i vores fælles franske rødder vil vi igen i år forsøge at sætte nye standarder for, hvordan mode og skønhed skal hyldes.” siger Cecilie Ingdal Christiansen, chefredaktør på ELLE Danmark.

SHOW IT DON’T TELL IT
I samarbejde med ELLE lancerede L’Oréal Paris sidste år med stor succes smartphone app’en Makeup Genius på den røde løber til ELLE Style Awards. Med app’en kunne gæsterne ved hjælp af kameraet i sin smartphone eller tablet virtuelt teste forskellige makeup-produkter og looks fra L’Oréal Paris og se effekten i realtid. Et sjovt og effektfuldt tiltag, der skabte godt humør på den røde løber og fik både kvindelige og mandlige kendisser til at dele deres look på sociale medier.

Det store engagement blev honoreret med en Rambuk for årets bedste involverings-kampagne, og selvom L’Oréal Paris ikke står klar med en ny app til dette års ELLE Style Awards, vil der igen år blive skabt stærkt involverende content til alle kanaler.

Makeup handler om at bygge bro mellem illusion og virkelighed; om at skabe en bedre version af vores velkendte selv. I samarbejde med ELLE vil L’Oréal Paris endnu engang forene skønhedsdrømme og stilambitioner med den danske modebranche, der er kendt for at fusionere skønhed og vildskab med tilgængelighed og funktionalitet. Vi glæder os til igen at forskønne og overraske ved Elle Style Awards 2016,” siger Sine Christiane Gerstenberg, PR Manager hos L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris vil til ELLE Style Awards 2016 stå for looks og makeup på modeshows med Sine Ginsborg som key makeupartist. Ginsborg vandt en ELLE Style Award for ’Årets make-up artist’ i 2014 og har været nomineret i kategorien tre år i træk.

FAKTA OM ELLE STYLE AWARDS OG AWARDKATEGORIER 2016
ELLE Style Awards blev afholdt første gang i Danmark i 2013, hvor prisuddelingen fandt sted i Skuespilhuset i København. ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i 17 ud af 45 ELLE-lande, blandt andet Storbritannien, Kina og Sverige. I juryen sidder blandt andre ELLE-redaktører og med danske branchefolk.

TIL ELLE STYLE AWARDS VIL DER BLIVE UDDELT PRISER INDEN FOR FØLGENDE KATEGORIER:
Årets brand, Årets designer, Årets modeformidler, Årets stylist, Årets mode- og beautyfotograf, Årets makeupartist, Årets Uundgåelige, Årets stilikon, Årets internationale modehus, Årets hårartist, Årets smykkebrand, Årets mand, Årets CSR-pris, Årets accessorybrand, Årets model og den særlige ELLE-hæderspris.

Billetter kan købes på www.ELLE.dk/billet allerede nu.

ELLE.dk vil løbende bringe opdateringer om ELLE Style Awards 2016.

Følg med på:
www.ELLE.dk/ELLE-Style-Awards
www.facebook.com/ELLEDenmark
instagram.com/ELLEDanmark
#ElleStyleAwards2016

For yderligere information kontakt venligst:
Cecilie Ingdal Christiansen
Chefredaktør ELLE Danmark
Cecilie.Christiansen@aller.dk
+45 26 19 52 02

Sine Gerstenberg
PR Manager L’Oréal Paris Danmark
Sine.GERSTENBERG@loreal.com

Stine Holte Jensen
Pressekontakt, ELLE Style Awards 2016
shj@prdagency.com
+45 29 99 01 02