Her er vinderne af årets flotteste magasindesigns

11.06.2013

aea5bf_FEMINA_vinderforside_1_.jpg

Foreningen Magasindesignere i Danmark (MDID) afholdte i fredags mediebranchens årlige prisuddeling, hvor de bedste danske magasindesigns, udgivet i 2012, skulle kåres. FEMINA blev aftenens topscorer med hele 11 priser.

Årets ugeblad (design og foto), årets forside (design og foto), årets hele historie (design og foto) og årets boligartikel (design) var bare nogle af de 11 priser, som FEMINA vandt ved MDIDs årlige prisuddeling for bedste magasindesigns, der blev afholdt i fredags i Aller-Huset i København. Udover FEMINA, som høstede flest priser blandt både ugeblade og magasiner, vandt EUROMAN syv priser – bl.a. for årets magasin (design), ELLE fem priser – bl.a. for årets forside (design) og UD&SE fire priser – bl.a. for årets fag/-specialmagasin (design).

”Vi er på FEMINA ubegribeligt beærede over den store hæder! Vi arbejder bevidst med at have kant, humor og overraskelse i indhold, foto og layout, og at det lykkedes skyldes et godt samarbejde. Det var et stærkt felt, som vi var oppe imod, hvilket kun gør stoltheden endnu større,” siger Camilla Kjems, chefredaktør, FEMINA.

Alle vindernes værker inden for hver kategori kan ses her.

Til MDID No 03 var hele 30 forskellige magasiner/ugeblade/fag- og specialmagasiner nomineret inden for 43 forskellige kategorier og i alt har 777 værker været tilmeldt konkurrencen. Juryen bestod af 22 redaktører, art directors og designere fra hele magasinbranchen.

MDID NO 03: Godt magasindesign skal hyldes og anerkendes
Derfor afholdte Foreningen Magasindesignere i Danmark (MDID) for tredje år i træk en designkonkurrence, hvor de flotteste magasiner, ugeblade, fag- og specialmagasiner blev kåret. Hele branchen var med til festen og de største danske magasinudgivere var med som sponsorer.

Prisuddelingen, der har det amerikanske Society of Publication Designere som forbillede, skal være med til at inspirere, fremme og anerkende det bedste magasindesign i Danmark på print og skubbe til udviklingen inden for redaktionelt design. Listen med alle vinderne og deres værker kan findes her.

Prisuddelingen blev afholdt den 7. juni i Aller-Huset på Havneholmen i København.

Sponsorer til MDID No 03
Hovedsponsor: Aller Media A/S Sponsorer: Benjamin, Bonnier, Egmont, Visuelt Forum, Egekilde, Have a Look, Designers Guild og Somersby. Goodiebag sponsorer: Guldsmed Dirks, Urtekram, Hellegerd Jewellery, Design Letters, Konnerup & co, Naja Munthe CASA de LUXE, DAY Birger et Mikkelsen, Rikki Tikki, ROOM Copenhagen og Gustav.

Projektgruppen bag MDID No 03
Carsten Skjold Weinreich, Bonnier Publications
Kenneth Schultz, Kenneth Schultz design
Marianne Broadbery, Aller Media A/S
Mary Jo Hau, Benjamin Media
Niels Bøje Ziegler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Susanne Dyrhauge, Egmont

Kontaktinformation
Marianne Broadbery
Art Director
Marianne.Broadbery@aller.dk
Telefon: 72 34 23 27

Camilla Kjems
Chefredaktør FEMINA
camilla.kjems@femina.dk
Mobil: 22 73 33 96