Kæmpe yoga-event i Mindeparken

08.09.2017

FEMINA gentager succesen fra sidste år og byder søndag den 17. september velkommen til et af Danmarks største yoga-events i Mindeparken, hvor op mod 1.000 deltagere vil dyrke den populære motionsform under åben himlen.

Søndag den 17. september kl. 10.00 og kl. 13.00 samles op mod i alt 1.000 yoga-interesserede til en times yoga i det fri i Mindeparken med den kendte yogainstruktør og forfatter Susanne Lidang. Det er kvindeugebladet FEMINA, der for andet år i træk står bag det populære arrangement, der er for alle – uanset niveau og smidighed.

”Vores Vild med Yoga-arrangementer handler først og fremmest om at have det sjovt, finde ro og øge sin kropsbevidsthed – ikke om at få benene på nakken eller at kunne nå sine tæer,” siger FEMINAs chefredaktør Camilla Kjems og fortsætter:

”Yoga er meditativt og beroligende, og efter en times session med Susanne Lidang, er jeg sikker på, at deltagerne vil være fyldt med velvære, overskud og energi – hvad enten de er med for at prøve yoga første gang, eller lære noget nyt.”

Susanne Lidang vil i løbet af de to sessioner kl. 10. og kl. 13 guide deltagerne sikkert igennem en række yogastillinger, hvor der vil være mulighed for at meditere og finde sindsro, alt imens der bliver trænet og strakt ud.

Praktisk info
Dato: Den 17. september
Tid: Kl. 10.00 eller kl. 13.00 – mens shopping området vil være åbent fra kl. 9-15.
Sted: Marselisborg Mindepark, 8000 Aarhus.
Billet: 139 kr. plus gebyr – inklusiv goodiebag fyldt med lækre sager fra FEMINAs samarbejdspartnere, det nyeste FEMINA og Modemagasinet IN.
Shopping i lange baner med gode tilbud på dagen og lækre smagsprøver

Læs mere på www.femina.dk/vildmedyoga og se video her.

Kontaktoplysninger

Camilla Kjems
Chefredaktør, FEMINA
Mobil: 22 73 33 96
E-mail: camilla.kjems@femina.dk

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef Aller Media A/S
Mobil: 26 13 57 71
E-mail: kasper.kankelborg@aller.com