Kæmpe yoga-event i Søndermarken

25.08.2017

FEMINA gentager succesen fra de foregående år og byder velkommen til Danmarks største yoga-event på søndag i Søndermarken, hvor op mod 2.000 deltagere vil dyrke den populære motionsform under åben himlen.

Søndag den 27. august kl. 10.00 og kl. 13.00 samles op mod i alt 2.000 yoga-interesserede til en times yoga i det fri med den kendte yogainstruktør og forfatter Susanne Lidang. Det er kvindeugebladet FEMINA, der for tredje år i træk står bag det populære arrangement, der er for alle – uanset niveau og smidighed.

”Vores Vild med Yoga-arrangementer handler først og fremmest om at have det sjovt, finde ro og øge sin kropsbevidsthed – ikke om at få benene på nakken eller at kunne nå sine tæer,” siger FEMINAs chefredaktør Camilla Kjems og fortsætter:

”Yoga er meditativt og beroligende, og efter en times session med Susanne Lidang, er jeg sikker på, at deltagerne vil være fyldt med velvære, overskud og energi – hvad enten de er med for at prøve yoga første gang, eller lære noget nyt.”

Susanne Lidang vil i løbet af de to sessioner kl. 10. og kl. 13 guide deltagerne sikkert igennem en række yogastillinger, hvor der vil være mulighed for at meditere og finde sindsro, alt imens der bliver trænet og strakt ud.

Praktisk info

Dato: Den 27. august.
Tid: Kl. 10.00 eller kl. 13.00 – mens shopping området vil være åbent fra kl. 9-15.
Sted: Søndermarken, 2000 Frederiksberg
Billet: 139 kr. plus gebyr – inklusiv goodiebag fyldt med lækre sager fra FEMINAs samarbejdspartnere, det nyeste FEMINA og Modemagasinet IN.
Shopping i lange baner med gode tilbud på dagen og lækre smagsprøver

Læs mere og tilmeld dig på www.femina.dk/vildmedyoga og se video her.

For yderligere information kontakt venligst

Camilla Kjems
Chefredaktør, FEMINA
+45 22 73 33 96
E-mail: camilla.kjems@femina.dk

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef Aller Media A/S
Kasper.Kankelborg@aller.com
+45 26 13 57 71