Kurvede kvinder overrumplede shopping-gæster i Glostrup, Odense, Kolding og Viborg

29.02.2016

Kvinder med kurver

Ugebladet SØNDAG elsker kvinder med kurver og overraskede sidste år med en danse-flash-mob i Frederiksberg Centret, hvor 30 kurvede kvinder anført af Audrey Castañeda skabte glæde hos de handlende. Her i februar har de kurvede kvinder igen været på spil og spredt livsglæde over hele landet med deres positive dans. Se højdepunkterne fra deres roadtrip her.

Ugebladet SØNDAG hylder kvinder med kurver og overraskede sidste år med lanceringen af Danmarks første plus size-magasin, ’Kvinder med Kurver’. I sommers overraskede 30 af SØNDAGs kurvede kvinder, anført af Audrey Castañeda, for første gang de handlende i Frederiksberg Centret med en dansende flashmob, og nu har de været på spil igen og overrumplet shopping-gæster i Glostrup Shoppingcenter, Rosengårdscentret i Odense, Kolding Storcenter og Sct. Mathias Centret i Viborg.

Mange skønne, kurvede kvinder sluttede sig til SØNDAGs og Audrey Castañedas roadtrip gennem Danmark for at hylde formerne, kroppen og kvindeligheden. Det blev en tur, som bød på masser af latter og godt humør, men også en tur, der bragte kvinderne tæt sammen.

Se videoen her – vi lover dig, at du bliver i godt humør.

I øvrigt er det nye nummer af ”Kvinder med Kurver” på gaden. I magasinet finder du ingen slankekure og løftede pegefingre men derimod masser af inspirerende artikler, lækkert tøj, der klæder de kvindelige former og skønhedstips.

Kvinder med kurver 2

Kvinder med kurver 3

For yderligere information kontakt venligst

Stinne Bjerre
Chefredaktør, SØNDAG
E-mail: stinne.bjerre@aller.com
+45 50 76 15 37

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef Aller Media A/S
Kasper.Kankelborg@aller.com
+45 26 13 57 71