Kvindeløb for en god sag

20.01.2017

   

Femina har indgået et ambitiøst samarbejde med Røde Kors for at hjælpe nogle af verdens mest udsatte. Samarbejdet indebærer blandt andet, at alle, der via Røde Kors’ egenindsamling samler mere end 350 kr. ind, modtager en gratis billet til Femina Kvindeløb. Dertil vil Femina løbende udlodde attraktive præmier med henblik på at indsamle midler til Røde Kors’ vigtige hjælpearbejde.

Når Femina i maj og juni afholder det traditionsrige Femina Kvindeløb i otte danske byer, vil der være mulighed for at støtte Røde Kors og samtidig score en gratis billet til det festlige motionsløb.

“Femina er ikke blot et magasinunivers, men et fællesskab og et frirum, hvor vi kvinder inspirerer og hjælper hinanden. Omsorg og empati er egenskaber der ligger så dybt i kvinders og feminas DNA, derfor er vi også utroligt glade for at indgå et samarbejde med Røde Kors, som er en af Danmarks største og mest troværdige hjælpeorganisationer,” siger Feminas chefredaktør Camilla Kjems, som mener, det er oplagt at koble velgørenhed sammen med fysisk aktivitet:

”Det er langt nemmere, at støtte en god sag, når man gør det sammen med andre og kan mærke på sin egen krop, at man gør forskel fremfor ’kun’ at betale en girokort eller lave en bankoverførsel. Ved at koble vores Femina kvindeløb sammen med Røde Kors kan vi bidrage til sammenhold og livsglæde for både de mange kvinder, der deltager i vores events, samt de mennesker i nød som Røde Kors kan hjælpe for de indsamlede penge. Vi er derfor utroligt glade for samarbejdet, og håber vi sammen kan gøre en forskel.”

Generalsekretær i Røde Kors, Anders Ladekarl udtaler:

”Det har stor betydning for Røde Kors at blive en del af Feminas univers, så vi får mulighed for at formidle vores arbejde og aktiviteter til Feminas læsere. Engagementet i Feminas Kvindeløb vil samtidig give os mulighed for at samle penge ind til udsatte og nødlidende mennesker i Danmark og i verden. Vi glæder os over muligheden for at endnu flere danskere engagerer sig i hjælpearbejdet for dem, der har allermest brug for det”.

FEMINA Kvindeløb 2017 afholdes i København den 14. og 15. maj, Slagelse den 16. maj, Esbjerg den 22. maj, Herning den 23. maj, Aalborg den 24. maj, Aarhus den 7. juni og Haderslev den 8. juni.

Sådan starter du din egenindsamling hos Røde Kors
Du starter din Røde Kors egenindsamling på nettet. Ved oprettelsen får du en digital indsamlingsbøsse, der kan sendes rundt til familie, venner og kolleger for at få dem til at give et bidrag. Røde Kors har gjort det nemt at sprede budskabet via email, Facebook og andre sociale netværk. Indsamlingen kan følges live, og vennerne kan skrive en kommentar til din profil, når de donerer et beløb.

Indsamling af mere end 350 kr. giver en gratis billet til FEMINA Kvindeløb 2017. Opret din indsamling her:  http://egenindsamling.rodekors.dk/feminakvindeloeb

For yderligere information kontakt venligst

Camilla Kjems
Chefredaktør Femina
camilla.kjems@femina.dk
+45 22 73 33 96

Christina Følsgaard
Event teamleder, Aller Media
christina.foelsgaard@aller.com
+45 50 76 15 95

Louise Holk
Erhvervs- og Marketingkonsulent, Røde Kors
lohol@rodekors.dk
+45 29 10 77 58