Kvinderne løber på Mors Dag

06.05.2014

Søndag den 11. maj er der løbefest i Mindeparken, når Femina samler de århusianske kvinder til årets kvindeløb. Aarhus er første by, som Femina Kvindeløb kommer til. Sidste år deltog knap 3.000 motionsglade kvinder.

Nu er det tid til at finde løbeskoene frem, når Femina Kvindeløb skydes i gang i Aarhus. Tusindvis af kvinder vil indtage Mindeparken og skovene omkring Marselisborg Slot på en smuk rute i det forårsklædte Aarhus. Løbet finder sted på Mors Dag søndag den 11. maj, og man kan stadig nå at være med.

Femina løber med kvinderne for 15. gang i år, og sidste år var knap 3.000 deltagere med til løbet i Aarhus. Femina forventer tilsvarende opbakning i år til årets løbefest. Og med de tre forskellige ruter på hhv. 5 km løb, 10 km løb og 5 km gang kan alle være med uanset kondital. Så tag din veninde, mor, søster og/eller nabo med og nyd en dejlig søndag i de grønne omgivelser. Femina Kvindeløb er nemlig først og fremmest et socialt og hyggeligt løb.

”De fleste kvinder kender til at udskyde motionen, men vi oplever, at det sociale ved at løbe sammen hjælper os med at prioritere motion. For os handler Femina Kvindeløb om at fejre livet og sundheden med hinanden – og ikke mindst om at have det sjovt. Så vi glæder os meget til at tilbringe mors dag sammen med de århusianske kvinder,” siger Camilla Kjems, chefredaktør for Femina.

Efter løbet er der masser af aktiviteter i Mindeparken, og der vil være både boder, lounges og forskellige konkurrencer. Alle løbere får efter løbet desuden udleveret en spændende goodiebag.

I år er der rekordmange løbebyer, når Femina afholder kvindeløbet hele syv steder. Femina Kvindeløb skydes i gang i Aarhus den 11. maj og tager herefter på turné rundt i Danmark til Haderslev, Herning, Aalborg, København og Slagelse i løbet af maj måned.

Tag gerne madkurven og hele familien med i skoven og få en dejlig Mors dag.

Køb din billet på dagen eller på femina.dk

Tid og sted
Adresse: Mindeparken, Kongevejen, 8000 Aarhus C
Kl. 9.30 Pladsen åbner
Kl. 11.00 De første løbere bliver sendt af sted
Kl. 13.00 De sidste løbere kommer i mål
Kl. 13.30 Præmieoverrækkelse fra bl.a. Apollo, Lene Bjerre, Ilse Jacobsen, ID Hair og New Balance