Mad & Boligs nyeste trendmagasin Compact Living udkommer i dag

11.04.2017

”Jeg vil bo i byen. Og det er der også rigtig mange andre der vil nationalt og internationalt. Derfor har Mad & Bolig født et nyt trendmagasin, Compact Living, der udkommer med Mad & Bolig i dag. I magasinet har vi samlet store løsninger til små rum, som både inspirerer den studerende, der lige er flyttet hjemmefra, familien på fire, der skal dele 60 kvadratmeter, eller det voksne par, der har skiftet villaen ud med en mindre lejlighed i byen,” siger chefredaktør på Mad & Bolig Ulla Johanne Johansson.

I løbet af de seneste 20 år er andelen af byboere steget over hele verden. Mens 30 procent af verdens befolkning boede i byer i 1950, forventer FN, at mindst 66 procent af verdensbefolkningen vil bo i byerne i 2050.

På godt og ondt. For flere mennesker får hjulene til at dreje hurtigere, og det betyder vækst. Men har man først besøgt en af de enorme megabyer, så ved man også, at bagsiden af medaljen er trængsel. Og med trængslen følger ikke kun høje huslejer for lejligheder på størrelse med en flyttekasse som i Tokyo, men også slumområder som i Rio De Janeiro eller Manila.

Så skidt ser det langtfra ud i Danmark, hvor ’kun’ godt en tredjedel af befolkningen bor i de store byer. Til gengæld har bevægelsen fra land til by været næsten konstant siden 1850, og den ser ikke ud til at stoppe.

Når der skal være plads til flere og flere på mindre og mindre plads, så er det ikke så overraskende, at efterspørgslen på multifunktionelle møbler, abonnementsløsninger og lejet indbo stiger. Derfor har Mad & Bolig født Compact Living som trendmagasin, der udkommer på print sammen med Mad & Bolig tirsdag 11. april. Og på nettet findes på: madogbolig.dk/compact

Uanset om du er studerende, har små børn, sammenbragt familie, bytter huset ud med en lejlighed i byen eller bare har behov for at udnytte pladsen lidt bedre, kan du blive inspireret til det i Mad & Boligs nyeste trendmagasin Compact Living. Det er fyldt med løsninger til dig, der har brug for at få det bedste ud af den begrænsede plads, du har. Enten fordi du bor småt, skal flytte i noget mindre eller skal have plads til mere eller flere.

For mere information kontakt

Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør Mad & Bolig, M&B Gourmet, M&B Compact Living
ullajohanne.johansson@madogbolig.dk
+45 41 99 61 33