Om Mediesalg

Velkommen til Aller Mediesalg

I Aller Mediesalg brænder vi for vores medier og for vores events. Vi lever vores brands og de løsninger, vi kan tilbyde vores kunder – hvad enten det er en enkel kampagne eller en 360 graders løsning, der involverer alle vores tre platforme: Digital, print og event. Vi er mere end 50 engagerede og farverige medarbejdere, med hver vores fagkompetence. Vi giver dig kompetent sparring på medieløsninger, der matcher dit produkt og målgruppe, så du kan nå dine kommunikations- og kampagnemål. Og så er det vigtigt for os at have nære relationer til vores samarbejdspartnere – på den måde mener vi, at vi kan skabe de bedste resultater for dig og have det sjovt samtidig.

Vi giver dækning til din kampagne – både bred og dyb
Vores medier giver dig både mulighed for bred dækning og for målrettet annoncering til en klart afgrænset målgruppe. Vores læsere spænder vidt i forhold til alder, adfærd og interesser, hvilket er afspejlet i vores portefølje, der dækker emner lige fra teenagelivet, mode, sundhed i hverdagen, familielivet, underholdning, rejser, skæbnehistorier og meget mere. Den brede palet af print- og digitale medier gør, at vi kan give din kampagne både dækning, frekvens og ikke mindst synergi med relevante stofområder. Og så er vi kontakt med et stort udsnit af den danske befolkning – knap 3 millioner på print og 1 million online, hver måned.

Vi skaber oplevelser og involvering i dit produkt
Med vores events, der blandt andet tæller FEMINA Kvindeløb, ELLE Style Awards, Vi Unge Covergirl og SØNDAG – Forkæl dig selv, giver vi dig mulighed for at komme i kontakt med din målgruppe på en måde, der skaber trial, involverer sanserne og giver oplevelser, der  huskes. Det skaber ambassadører for dit brand og kan give dig en unik indsigt i målgruppen.

Vi giver dig kreative 360 graders løsninger, der virker
I Aller Mediesalg gør vi en dyd ud af at tilbyde dig den bedste og mest kreative kampagne inden for vores tre fokusområder: Digital, print og eventmarkedsføring. Vi har speciale i at tilbyde 360 graders løsninger – dvs. kampagner, der involverer mange platforme og kommer hele vejen rundt om dit produkt, så det bliver set, hørt og oplevet. Udover at have fokus på effekt har vi også fokus på professionel eksekvering af din kreative kampagne og har derfor prioriteret at have en kreativ projektleder, der udelukkende beskæftiger sig med eksekveringen af de kreative kampagner, der går på tværs af platforme. Det sikrer dig en optimal og smidig arbejdsgang.

Og så er vi eksperter på den kvindelige målgruppe
I al beskedenhed mener vi, at vi er blandt dem, der kender de danske kvinder allerbedst. Vi lever af at kommunikere til og med kvinder og kan derfor give dig meget kompetent rådgivning på kommunikation med din kvindemålgruppe. Hver måned er vi i kontakt med knap 2 millioner danske kvinder og 600.000 online, hvilket svarer til 72% af alle danske kvinder. Og det betyder ikke så lidt, når vi ved, at kvinder står for 80% af alle købsbeslutninger.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Bedste hilsner

Ene C. Krog
Salgsdirektør, Aller Mediesalg