Mindeparken i Aarhus byder på fantastisk yoga-oplevelse

08.05.2018

Den 1. juli inviterer femina alle yogainteresserede i og omkring Aarhus til et af Danmarks største yoga-events “femina Yoga”, der i år kommer forbi Mindeparken i Aarhus, hvor op mod 1.500 deltagere vil dyrke yoga under åben himmel.

Søndag den 1. juli kl. 10.00 og kl. 13.00 forventes op mod 1.500 yoga-interesserede at deltage i en times yoga i det fri med den kendte yogainstruktør Susanne Lidang. Det er ugebladet femina, der for 4. år i træk står bag det populære arrangement, der er for alle – uanset køn, niveau og smidighed.

– Vores femina Yoga-events gælder om at koble fra, nyde nuet, finde ro og øge sin kropsbevidsthed – ikke om at få benene på nakken, siger feminas chefredaktør Camilla Kjems og fortsætter:

– femina Yoga handler om at få en pause i hverdagen, slukke sin mobil og glemme Instagram og Facebook for en stund. Det er en fantastisk måde at være sammen på, hvor vi alle kan slå hovedet lidt fra og nyde yogaens meditative og beroligende effekt, hvad enten man nybegynder eller har helt styr på solhilsnen, katten, krigeren og alle de andre stillinger.

Susanne Lidang guider deltagerne sikkert igennem en række yogastillinger, hvor der vil være mulighed for at meditere og finde sindsro, mens der bliver trænet og strakt ud.

Praktisk info

Dato: Den 1. juli

Sted: Mindeparken, Kongevejen, 8000 Aarhus

Tid: Der er to yoga sessioner hhv. Kl. 10.00 og kl. 13.00
Shopping-området er åbent fra kl. 09.00-15.00, hvor der er gode tilbud hele dagen og masser af lækre smagsprøver.

Billet: 199 kr. plus gebyr, men køb nu og spar 25% (149 kr. plus gebyr).
Prisen stiger til 199 kr. en uge før eventen. Prisen er inkl. goodiebag fyldt med lækre sager fra feminas samarbejdspartnere og selvfølgelig det nyeste nummer af femina.

Tilmeld dig her: www.femina.dk/feminayoga/aarhus
Og se mere på: www.facebook.com/feminayoga/

Kontaktinformation

Magnus Hviid
Kommunikationschef, Aller Media A/S
+45 28 72 63 85
magnus.hviid@aller.com