Monte Carlo-drengene skal uddele modepris

14.05.2013

ESA logo

 

Når Danmarks største modeprisuddeling, ELLE Style Awards, løber af stablen i morgen i Skuespilhuset i København, bliver det de populære P3-værter Peter Falktoft og Esben Bjerre Hansen, der kommer til at åbne ballet. De skal nemlig uddele den allerførste pris, som går til Årets danske model. Se hele programmet her.

Skuespilhuset i København kommer i morgen til at vrimle med stilige kendisser, fashionistaer og markante skikkelser fra den danske modebranche, når priserne til ELLE Style Awards skal uddeles. Det er første gang, den internationalt anerkendte prisuddeling afholdes i København, og i morgen skal der inden for 15 kategorier uddeles priser til de dygtigste danske modefolk, bedste brands og de mest markante stilikoner.

ELLE Style Awards bliver modebranchens største prisuddeling, og formålet er at hylde og fejre de allerbedste inden for deres fag – nemlig de personer og brands, der har gjort sig ekstraordinært bemærket i det forgangne år – og gennem det globale ELLE-netværk skabe et vindue til resten af verdenen for de største danske modetalenter.

Hjernemadsen skal også uddele pris
Ud over Monte Carlo-drengene skal en række andre kendisser også uddele priser til ELLE Style Awards. Bl.a. kan man til prisuddelingen opleve Anders Lund Madsen og Peter Lund Madsen, Peter Frödin og Anders W. Berthelsen, Caroline Fleming, Christian Stadil, Iben Hjejle, Christiane Schaumburg-Müller O’Connor samt Uffe Buchard og Kim Grenaa.

Imellem uddelingen af de 15 modepriser vil de tre nominerede i kategorien Årets stylist – Alexandra Carl, Dorothea Gundtoft og Sassie Baré – præsentere et særligt stylistshow, som skal vise det ypperste inden for deres felt. Og i anden halvdel af awardshowet har Ole Lynggaard Copenhagen forberedt et eksklusivt jubilæumsshow i anledningen af smykkebrandets 50 års jubilæum.

Værter til ELLE Style Awards er Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall.
Se desuden vedhæftede gæsteliste og liste over de nominerede.

PROGRAM TIL AWARDSHOW*

19.00 Eksklusiv VIP-middag

21.00 Awardshowet starter
Presentere er angivet i parentes.

Uddeling af fem priser
ÅRETS DANSKE MODEL (Peter Falktoft og Esben Bjerre)
ÅRETS SMYKKEBRAND (Andrea E. Rudolph)
ÅRETS MODEFOTOGRAF (Caroline Fleming)
ÅRETS SANGERINDE (Mads Langer)
ÅRETS MAND (Christiane Schaumburg-Müller O’Connor)

STYLISTSHOW

Uddeling af fem priser
ÅRETS DANSKE STYLIST (Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall)
ÅRETS DANSKE MAKEUP ARTIST (Anders Lund Madsen og Peter Lund Madsen)
ÅRETS DANSKE HÅRARTIST (Peter Frödin og Anders W. Berthelsen)
ÅRETS SKUESPILLERINDE (ikke angivet)
ÅRETS BRAND (Silas Adler og Eugen Silfen)

OLE LYNGGAARD-SHOW

Uddeling af fem priser
ÅRETS INTERNATIONALE DESIGNER (Jørgen Nørgaard og Mads Nørgaard)
ÅRETS COOL KVINDE (Christian Stadil)
LÆSER-PRISEN (Iben Hjejle)
ÅRETS DESIGNER (Uffe Buchard og Kim Grenaa)
ELLE PRISEN (Cecilie Christiansen og Mie Juul)

23.00 Afterparty

*Der tages forbehold for ændringer.

Fakta om ELLE Style Awards
ELLE Style Awards afholdes den 15. maj 2013 i Skuespilhuset i København i samarbejde med L’Oréal Paris, der er hovedsponsor på prisuddelingen. L´Oréal Paris skaber aftenens makeuplook på dele af den sorte løber, værterne samt et modeshow. Dertil har ELLE indgået et tæt samarbejde med Ole Lynggaard Copenhagen, som afholder et eksklusivt mode- og smykkeshow i løbet af aftenen og fejrer deres 50 års jubilæum for alle gæsterne ved den efterfølgende efterfest i Skuespilhuset. Charlotte Lynggaard har endvidere designet selve ELLE Style Awards ”statuetten”.

Der inviteres 400 VIP-gæster, mens 200 billetter er til salg her: www.elle.dk.
ELLE Style Awards består af tre hoveddele: VIP-middag, awardshow og efterfest.
Til awardshowet uddeles der priser inden for 15 kategorier.
ELLE Style Awards vil blive vist på TV3 den 26. maj 2013.

ELLE Style Awards afholdes i 17 ud af 43 ELLE-lande. Svensk og engelsk ELLE var nogle af de første til at afholde awardshowet for 16 år siden, og nu afholdes det også i bl.a. i Kina, Holland og Finland.

Læs mere på www.elle.dk.