Aller Media kan som de første i Danmark tilbyde adgang til ugeblade på tablets.

02.08.2012

Aller Media kan som de første i Danmark tilbyde adgang til ugeblade på tablets. Det er syv af mediekoncernens ugeblade, der nu kan hentes som app til iPhone og iPad, og på trods af minimal markedsføring har interessen for de nye ugeblads-apps været massiv.

Med en iPhone eller iPad ved hånden kan danskerne nu få fat i deres yndlingsugeblad, uanset hvor i verden de befinder sig. Der er tale om ugebladene BILLED-BLADET, SE og HØR, FEMINA, Ude og Hjemme, Familie Journal, Kig Ind og Søndag, der nu kan læses på de digitale platforme. Samtidig giver lanceringen vigtige erfaringer som mediekoncernen kan bruge fremadrettet. Per Ingdal, der er udgiverdirektør hos Aller Media, udtaler:

”Med lanceringen af vores syv nye ugeblads-apps giver vi vores kunder mulighed for at købe vores blade når som helst og hvor som helst. Det er vigtigt for os at være til stede på alle de platforme, hvor læserne søger vores indhold.”

Hos Aller Media glæder man sig over den store interesse, der har været for de nye produkter, hvor især SE og HØR app’en er blevet downloadet flittigt. SE og HØR app’en er således en af de mest downloadede apps i Danmark, selvom Aller har holdt igen med at markedsføre produktet.

”Vi har ventet på det rette tidspunkt i forhold til at lancere vores ugeblads-apps, og det mener vi er tilfældet nu. Vi er positivt overraskede over interessen for især SE og HØR app’en, der sprænger alle rammer for vores forventninger, og det bekræfter endnu engang, at SE og HØR’s læsere er klar til at prøve nye produkter, og at brandet SE og HØR har en meget stærk position i mediemarkedet”, siger Per Ingdal.

Allers investering i de nye apps kommer samtidig med en undersøgelse, foretaget af Index Danmark/Gallup som viser, at 2.1 mio. danskere ejer en smartphone og flere end 1 ud af 10 danskere har deres egen personlige tablet.

De syv ugeblads-apps kan købes i iTunes for mellem 18 og 30 kroner. Abonnenter har fri adgang til den digitale version af ugebladet ved at taste abonnementsnummer.

For yderligere information kontakt venligst:

Udgiverdirektør Per Ingdal, Aller Media A/S, Mobil: 20 90 10 30