Nicklas Bendtner taler ud i ungdomsmagasin: Jeg har kvajet mig!

30.04.2014

Nicklas Bendtner erkender, at han har kvajet sig, men ønsker større respekt og forståelse for sine menneskelige nuancer. Det fortæller han i et eksklusivt interview med SB Street Boys, der udkommer torsdag.

Hvad gik der galt med stortalentet fra Amager, der lagde hele fodboldverdenen for sine fødder og var kørt i stilling som profil på et af verdens bedste klubhold, men som nu skal kæmpe for at finde en ny arbejdsgiver?

I et eksklusivt interview med SB Street Boys giver Nicklas Bendtner svaret og taler ud om sin karrieres op- og nedture.
Han fortæller, at han er ked af den tone og det image, der er skabt omkring hans person:
– ”Jeg er klar over, at jeg har kvajet mig hist og her, og er da oprigtig ked af, hvis folk har følt sig stødt eller ser mig som noget, jeg ikke er.”

Til SB Street Boys lægger Bendtner ikke skjul på, at billedet af ham udadtil i pressen er uklart og støjende, og han understreger, at han bliver ved med at holde fast i sig selv, selvom pressen spiller sit spil med røverhistorier.
– ”Jeg er også andet end en fodboldspiller, og det ville glæde mig, hvis man kunne anerkende mine nuancer en smule mere,” siger Bendtner, der i interviewet – blandt meget andet – også afslører, hvordan han ser på sin fremtid efter samarbejdet med Arsenal.

Chefredaktør på SB Street Boys, Tina Dines Appelt, betragter interviewet med Bendtner som et scoop og udtaler i den forbindelse:
– ”Vi har kæmpet i lang tid om at få dette interview med Bendtner, og derfor er vi selvfølgelig enormt begejstrede for endelig at kunne bringe det!”

Læs mere i det eksklusive interview med Nicklas Bendtner i det nye nummer af SB Street Boys, der udkommer torsdag.

Kontaktinformation
Tina Dines Appelt
Chefredaktør SB Street Boys
E-mail: Tina.Appelt@aller.dk
Mobil: +45 29 99 25 06