Ny chefredaktør på Modemagasinet IN

05.11.2012

 Det bliver Trine Nygaard Wibrand, der kommer fra en stilling som redaktionschef på ugebladet SØNDAG.

 

Trine Nyegaard Wibrand (45), der er uddannet journalist med speciale i magasinproduktion, indtager den 1. december 2012 chefredaktørstolen på et af Danmarks mest etablerede modemagasiner. Trine er i dag redaktionschef på ugebladet SØNDAG og har tidligere været chefredaktør på bl.a. gratismagasinerne KULØR og SKØN samt forlagsdirektør i Chili Group.

 

Modemagasinet IN, der er målrettet velstillede, intelligente og stilbevidste kvinder, er et af de få magasiner, der trodser den generelle nedgang i læser- og oplagstal, og som vinder markedsandele på det konkurrenceprægede annoncemarked. Og udgiverdirektør Per Ingdal er glad for, at den nye chefredaktør er klar til at videreføre INs succes.

 

”Trine Nygaard Wibrand er en dygtig og erfaren blad- og magasinsnedker. Hun har et indgående kendskab til magasinjournalistik, målgruppen, og IN’s centrale stofområder. Hun er en stærk redaktionel leder, der også tænker kommercielt, og en kvinde med begge ben på jorden, der har bidraget positivt til den redaktionelle og ledelsesmæssige udvikling på SØNDAG.”

 

”Jeg er stolt over, at vi efter en grundig screeningsproces af egnede kandidater, har fundet den bedst kvalificerede kandidat blandt koncernens egne medarbejdere, og jeg har fuld tiltro til, at Trine kan fortsætte IN’s positive udvikling”, fortæller udgiverdirektør i Aller Media Per Ingdal.

 

Trine Nygaard Wibrand ser frem til at stå i spidsen for det traditionsrige modemagasin.

 

”Jeg glæder mig meget til at sætte mig i redaktørstolen og lave Danmarks eneste modemagasin til den voksne, sofistikerede og intelligente kvinde. IN’s læsere elsker luksus, de er nysgerrige, og ikke mindst ved de, hvad de vil have. IN skal sætte ord og billeder på drømme og ambitioner, og gennem et stærkt journalistisk produkt, kombineret med smukke mode- og skønhedsreportager, vil jeg fortsætte den positive udvikling, som magasinet oplever i øjeblikket,” siger Trine Nygaard Wibrand, kommende chefredaktør IN.

 

Modemagasinet IN havde i første halvår 2012 139.000 læsere og et oplag på 31.735.

 

For yderligere information kontakt venligst

 

Per Ingdal

Udgiverdirektør Aller Media

E-mail: per.ingdal@aller.dk

Mobil: 20 90 10 30

 

Trine Nygaard Wibrand

Chefredaktør Modemagasinet IN

E-mail: trine.nygaard@aller.dk

Mobil: 5052 4436