Ny kanal til reality-stjerner

10.09.2015

Reality,dk

SE og HØR lancerer realitv.dk, som er en ny dedikeret portal for alle de saftige historier fra de nyeste og største reality-stjerner.

Morgendagens stjerner skal ikke kun findes på pladecovers, i filmenes rulletekster og på teatrenes skrå brædder. Reality-stjernernes indtog som regulære kendisser for en ny generation er allerede over os. Nu giver SE og HØR ungdommens forbilleder en helt ny kanal at boltre sig på.

Realitv.dk hedder sitet, der fremover skal samle alle dem, der mener, at Gustav, Linse og Geggo er dét, vi taler om. Et helt nyt samlingssted designet for alle, som ser med, når Claudia Rex byder velkommen til Bikini Island, og som ser lige så meget frem til en ny sæson med Robinson som deres egen charterferie.

”Reality fylder så meget i vores flade, at vi vælger at lave et helt univers kun til det. Vi kan se på vores digitale brugere, at de elsker stoffet og ikke kan få nok. Nu skruer vi op og øger kærligheden til stoffet,” siger SE og HØR’s chefredaktør Niels Pinborg.

Realitv.dk bliver stedet for nyheder, features, gallerier og videoer med reality-stjerner fra alle hjørner af genren – og uden begrænsninger.

”Vi vil sætte stjernerne fri og give dem plads til at udfolde sig i tekst, billeder og video – og jeg kan love, at det vil blive underholdende og sjovt at følge,” siger Niels Pinborg.

Stort reality-univers
Realitv.dk er soft launch’et inden sommer og har allerede flere millioner månedlige sidevisninger, men ambitionerne stopper ikke her.

”De sidste to år har vi satset kraftigt på reality. Vi har sponsoreret og være eksklusiv mediepartner på Reality Awards. Et prisuddelingsshow, der er blevet en lille stjerne i sig selv, som vi fortsætter,” siger Niels Pinborg.

I august var realitv.dk bag en reality-vogn til Copenhagen Pride, senere i denne uge er det realitv.dk, der står bag et fodboldhold bestående af reality-stjerner, der spiller velgørenhedsbold for en sjællandsk klub. Senere på efteråret kommer der nomineringsfest til awarden og andre events, der sætter fokus på reality.

Læs mere om realitv.dk her.

For mere information kontakt venligst

Niels Pinborg
Chefredaktør SE og HØR
pinborg@sh.dk
+45 50 76 14 44

Kasper Kankelborg
Pressekontakt Aller Media A/S
kasper.kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71