Ny radio-app overvældende godt fra start

23.07.2014

Vi Unge Radio

I slutningen af maj lancerede Danmarks største ungdomsmagasin en ny radio-app målrettet piger i alderen 12-18 år. App’en udgives af Vi Unge, som har samlet det bedste fra magasinet og overført det til radiofladen i form af Vi Unge Radio. Den nye, gratis radio-app har været i luften i halvanden måned og er fra start en stor succes med ca. 18.000 downloads og 18.500 unikke brugere.

Vi Unge Radio er det nyeste projekt fra Danmarks største ungdomsmagasin, Vi Unge. Den nye radio-app blev lanceret i slutningen maj, og er primært målrettet piger i alderen 12-18 år. Selvom Vi Unge Radio kun har været i luften i halvanden måned, så har responsen været overvældende positiv.

Inden for den første halvanden måned har der været ca. 18.000 downloads, ca. 6000 aktive brugere og ca. 18.500 unikke brugere. Derudover er app’en blevet tændt næsten 384.000 gange, og i øjeblikket kommer der omkring 100 nye brugere om dagen. Chefredaktøren for Vi Unge, Tina Dines Appelt, er naturligvis yderst begejstret for modtagelsen af radio-app’en.

”Vores læsere er meget loyale overfor Vi Unge-brandet, og derfor håbede vi selvfølgelig, at de også ville tage godt imod Vi Unge Radio. Vi har længe ønsket at være til stede på denne platform, og til vores store glæde har vi fået en forrygende start,” udtaler Tina Dines Appelt.

Vi Unge er Danmarks største ungdomsmagasin med 126.000 læsere og et oplag på 30.136. Magasinet henvender sig til piger i alderen 12-18 år og skriver om de ting, der interesserer pigerne lige nu: mode, shopping, skønhed, følelser, stjerner, veninder, oplevelser og test-dig-selv. Ifølge Tina Dines Appelt skyldes den store succes bl.a. det tætte forhold og store kendskab til Vi Unges trofaste læsere.

”Vi Unge er læserens veninde. Vores læsere elsker deres blad, og de er meget aktive i dialogen med både redaktionen og andre læsere. Vi Unge Radio har et stort udviklingspotentiale, og i løbet af de næste måneder vil app’en blive udbygget med flere features. Vi lytter meget til vores læseres feedback og forsøger at skræddersy indholdet ud fra det,” uddyber hun.

Med den nye radio-app udbygger Vi Unge sit univers som udover magasinet og den nye radio-app omfatter viunge.dk, Vi Unge Posters, Vi Unge Manager, Vi Unge Teenlife og konkurrencen Vi Unge Covergirl, hvor vinderen kommer på forsiden af Vi Unge. Vi Unge Radio er udviklet i samarbejde med Radio Nord og Philip Lundsgaard, og spiller musik 24 timer i døgnet. Radio-app’en er gratis og kan hentes i App Store.

For yderligere information kontakt venligst

Tina Dines Appelt
Chefredaktør, VI UNGE
Mobil: 29 99 25 06
E-mail: tina.appelt@aller.dk