Nye chefredaktører hos Aller Media

05.10.2015

Iben og Line

Aller har netop udvidet magasinporteføljen med titler fra datterselskabet DG Media. De nye titler bliver lagt ind under den eksisterende Madfagredaktion og en helt ny Grøn Fagredaktion i Aller Medias Magasinenhed.

Aller Media har pr. 1. oktober udvidet magasinporteføljen med titler fra datterselskabet DG Media. DG Media-titlerne SPIS BEDRE samt smagogbehag bliver lagt ind under den eksisterende Madfagredaktion hos Aller Media under ledelse af chefredaktør Iben Rouw. DG Media-titlerne ALT om HAVEN samt den norske version Hagen for Alle bliver en del af en helt ny Grøn Fagredaktion hos Aller Media under ledelse af chefredaktør Line Marie Laursen.

Madfagredaktionen hos Aller Media vil fremover stå for udgivelsen af magasinet Mad!, SPIS BEDRE, smagogbehag, produktionen af FEMINAs madsider samt trendmagasiner som fx Mad & Bolig Gourmet. Med udvidelsen af Madfagredaktionen ønsker Aller Media at styrke sin position i markedet, både i kampen om de madinteresserede læsere og ift. annoncørerne.

Iben Rouw (44 år) er udnævnt som chefredaktør på Madfagredaktionen. Iben Rouw er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitetscenter. Hun har 18 års erfaring fra magasinbranchen og var i 2007 med til at opstarte magasinet Mad! hos Aller Media. Før det var Iben Rouw ansat ni år hos Bonnier Publications, bl.a. som kost- og ernæringsredaktør på I FORM og som redaktionschef på Spis Bedre.

Den Grønne fagredaktion hos Aller Media vil fremover stå for udgivelsen af ISABELLAS, trendmagasinet Countryliv, ALT om HAVEN samt den norske version Hagen for Alle. Den nye fagredaktion vil have fokus på den ”grønne agenda” – haveliv, økologi, miljøbevidsthed – som er en af tidens store trends. Med dette initiativ ønsker Aller Media at styrke dækningen af området og udvide kontakten til en meget engageret og loyal målgruppe samt at kunne tilbyde attraktive pakkeløsninger til annoncørerne.

Line Marie Laursen (38 år) er udnævnt som chefredaktør på den Grønne fagredaktion. Line Marie Laursen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med speciale i multimedier og kultur. Line Marie Laursen har været boligredaktør på magasinet ISABELLAS siden 2011, og før det har hun bl.a. været redaktionschef på ugebladet KIG IND hos Aller Media og journalist, redaktionschef og redaktør for magasinet SIRENE, Egmont Magasiner.

For yderligere information kontakt venligst

Iben Rouw
Chefredaktør, Madfagredaktionen, MAD!, SPIDS BEDRE og smagogbehag
iben@magasinetmad.dk
+45 25 47 77 32

Line Marie Laursen
Chefredaktør, Den Grønne Fagredaktion, ISABELLAS, ALT om HAVEN og Hagen for Alle
line.marie@isabellas.dk
+45 20 28 58 37

Kasper Kankelborg
Kommunikationschef, Aller Media A/S
Kasper.kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71