Nyt luksusmagasin fra Aller Media: Nu kan du indrette dig kongeligt i dit eget hjem

23.04.2015

De næste tre måneder kan danskerne få fingrene i et unikt luksusmagasin, der giver inspiration til, hvordan du kan indrette dig kongeligt i dit eget hjem. Luksusmagasinet hedder ”Bo smukt – indret dig kongeligt i dit eget hjem” og udgives i et unikt samarbejde mellem BILLED-BLADET og magasinet Antik & Auktion.

I næste uge løftes sløret for et nyt luksusmagasin, som er et must for alle, der elsker det kongelige univers og smuk boligindretning. Med sine 150 sider skal luksusmagasinet inspirere royalt interesserede til at indrette deres eget hjem i kongelig stil ved hjælp af antikviteter og loppe- og retrofund.

”Bo smukt – indret dig kongeligt i dit eget hjem” er lavet i et unikt samarbejde mellem BILLED-BLADET og Antik & Auktion. Luksusmagasinet kombinerer BILLED-BLADETs kongelige ekspertise med Antik & Auktions store viden inden for indretning og kendskab til historierne bag gamle ting.

Ifølge Annemette Krakau, chefredaktør på BILLED-BLADET, understreger luksusmagasinet danskernes stigende interesse for antikviteter og loppefund.

”I løbet af de sidste par år har TV-programmer som ’Guld på Godset’, ’Auktionshuset’, ’Skattejægerne’ og ’Loppe Deluxe’ tiltrukket rigtig mange seere hver uge, og vi valfarter til loppemarkeder og antikvitetsforretninger som aldrig før i jagten på det gode fund. Det er den trend, vi har skabt luksusmagasinet på baggrund af,” uddyber hun.

Annemette Krakau fortsætter:

”Vi danskere har ry for at være et folkefærd, der går op i vores bolig med liv og sjæl, og lige netop boligdrømmen er afsættet for luksusmagasinet her. Mange af vores læsere er også interesserede i boligindretning, så ved at kombinere boligindretning med det royale vil vi vise, at kongelig indretning ikke kun er forbeholdt de få.”

Charlotte Riparbelli, chefredaktør på Antik & Auktion og magasindirektør i Aller Media A/S, har mange års erfaring med og stort kendskab til boligmagasiner og boligtendenser generelt. Hun tilføjer, at luksusmagasinet også er et udtryk for danskernes interesse for personlig indretning.

”At bo kongeligt handler ligeså meget om at bo personligt. Om at skille sig ud og indrette sig modigt midt i en meget minimalistisk tid.  Om at værne om det, der var engang og kombinere det med den tid, vi lever i. Luksusmagasinet her er et smukt eksempel på, hvordan alt fra hele rum til små tableauer kan give din indretning et kongeligt sus og en helt særlig atmosfære. Uden det behøver at koste en formue.”

Luksusmagasinet vil give et unikt indblik i de kongeliges hjem og inspirere læserne til, hvordan man kan få en kongelig boligindretning gennem temaer om møbler, nips, borddækning og meget mere. Derudover indeholder luksusmagasinet også gode råd til, hvordan man kan gøre gode fund på loppemarkedet og indrette sig i royal stil inden for et overkommeligt budget.

”Bo smukt – indret dig kongeligt i dit eget hjem” kan købes for 149,00 kroner i Coops og Dansk Supermarkeds butikker fra den 27. april og tre måneder frem.

 

Kontaktpersoner

Annemette Krakau
Ansvarshavende chefredaktør, BILLED-BLADET
Mobil: 20 90 10 21
E-mail: annemette.krakau@billed-bladet.dk

Charlotte Riparbelli
Ansvarshavende chefredaktør, Antik & Auktion
Mobil: 40 34 46 15
E-mail: charlotte.riparbelli@aller.dk

Kathrine K. Thomsen
Pressekontakt, Aller Media A/S
Mobil: 60 66 10 42
E-mail: kathrine.thomsen@aller.dk