Aller Media A/S

Aller Media er i dag den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på ugeblade på 71 % og 26 % på magasiner, og flere end 2,6 millioner danskere læser hver måned et af vores blade eller magasiner. Vi er et moderne innovativt mediehus, som ligger på Havneholmen i København.

Med vores store udvalg af ugeblade  følger en stor del af Danmarks befolkning hver uge med i BILLED-BLADET, SE og HØR, Familie Journal, Ude og Hjemme, SØNDAG, 7 TVdage og FEMINA. Med vores mange magasiner inspirerer og underholder vi primært kvinder, unge og børn med mode, sundhed, livsstil, bolig, mad mv. Alle vores ugeblade og magasiner har hjemmesider og Facebook profiler, hvor du blandt andet kan læse artikler, blogge, deltage i konkurrencer og i det hele taget følge med i nyt fra redaktionerne.

Sideløbende med vores udvikling af vores kerneforretning, som er vores printmedier, udvikler Aller Media sine produkter og brands tilpasset nye medieplatforme for at møde læserne på nettet og mobilen. Det var også Aller, der var de første til at have alle sine ugeblade og magasiner tilgængelige på iPad og iPhone, hvor alle abonnenter har fri adgang til de elektroniske versioner. Senest lancerede vi i sommer pling, som er en ‘streamingtjeneste’ for magasiner, hvor man for et fast lavt månedligt abonnement har ubegrænset adgang til alle vores magasiner samt ugebladene FEMINA og SE og HØR.

Med flere end 2 mio. månedlige brugere er Aller nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

Fra 1873 til i dag

Vi bruger en del tid og ressourcer på innovation, og det er fordi, vi har brug for at undersøge, hvor vores nye forretningsområder skal komme fra. Derfor er mange medarbejdere involveret i at arbejde med innovation. Og det er vores evne til at tænke nyt og være innovative, der er forudsætningen for, at vi lever op til vores vision om vores mål.
Carl og Laura Aller stiftede Aller i 1873 og udgav det første nummer af Nordisk Mønster Tidende. Det vi i dag kender som  Femina. Det første nummer af ugebladet Familie Journal kom på gaden i 1877.

Aller er en del af Aller Holding A/S, der er moderselskab for mediekoncernen i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Læs mere om Aller Holding A/S her. Læs Aller koncernens Code of Conduct her.

Organisationen

Se vores organisationsdiagram og læs mere om ledelsen i Aller Media A/S eller mød nogle af vores medarbejdere her.