Mission, vision og værdier

Mission

Vi kender danskerne så godt, at vi får lov til at være en uundværlig del af deres tilværelse. Vi underholder, beriger og fordyber gennem medier, samt tilbyder stadig flere produkter og oplevelser i forlængelse af vores mediers profiler og indhold.

Vision

Vi vil vinde kampen om vores læseres og kunders tid og blive en endnu større og vigtigere del af deres liv, ved konstant at udvikle vores medier og bygge nye og endnu tættere relationer.

Værdier

Respektfuld
Når vi taler om, at vi er fulde af respekt, lyder det måske lidt gammeldags. Og det er det på en måde også. For vores respekt for danskerne, konkurrenterne, kunderne og ikke mindst hinanden har været en del af virksomhedens fundament, siden det blev støbt af Aller-familiens pionerer for mere end 130 år siden.

Misforstå os ikke, vi er superstolte af at have været førende på vores felt i flere generationer og af at være så dygtige som vi faktisk er – hver især og som hold. Men vi ved også, at den dag succesen stiger os til hovedet, og vi erstatter respekten for hinanden og omverdenen med selvfed arrogance, taber vi muligheden for også at være førende mange generationer frem. Hvis nogen mener, det er gammeldags, må vi med al respekt konstatere, at vi er uenige. For os er respektfuldhed både en værdifuld del af vores fortid og en forudsætning for vores fremtid.

Farverig
Nogle er optaget af at få alting til at matche og være pænt og strømlinet. Andre knokler benhårdt for at vise, hvor spraglede de kan være. For os er farverigheden hverken en fjern drøm eller et frygtet mareridt. Det er bare noget vi er. En rummelig virksomhed, der er mere optaget af at skabe muligheder end at sætte grænser – for hinanden, ideerne og engagementet. Der er med andre ord plads til lidt af hvert hos os.

Vi, der arbejder her, er en spraglet flok, der respekterer og sætter pris på hinandens forskellighed. Vores produkter er et overdådigt tagselvbord af ideer, holdninger og inspiration. Og alt, hvad vi laver, er resultatet af mange særlige menneskers samarbejde og krøllede hjerner – heldigvis.

Modig
Alle er enige om at både evnen og viljen er helt nødvendige, hvis man vil noget her i verden. Men hos os tror vi, at modet er mindst lige så vigtigt. Og vi tør faktisk godt sige om os selv, at vi har det. Modet, altså. Vi tror på os selv, det vi kan og det vi vil. Vi tør tage ansvar, lederskab – og ikke mindst de beslutninger, der skal til. Også selvom de ikke er populære. Vi er heller ikke bange for at bruge de ressourcer, der skal til for at føre dem ud i livet. Men for os handler mod også om at turde tænke anderledes, holde hovedet koldt og stå fast, selvom alle andre har mistet det kølige overblik og løber frygtløst i samme retning. Og vi bliver ikke engang kede af det, hvis det senere viser sig, at vi tog fejl. For er man rigtig modig, tør man godt indrømme, at den slags sker.

Dedikeret
Vi hader egentlig klicheen om at brænde for det, men vi elsker dét, den udtrykker, og lidt friskt kunne man sige om os, at vi både har ild i øjnene og ild i røven.

Vi VIL leve op til både vores egne og vores kunders forventninger og kan slet ikke lade være med at knokle for det. Når vi har travlt, nøjes vi gerne med en halv kop kaffe, men vores løsninger er altid hele – også selvom det går stærkt. Det er simpelthen spild af vores egen og alle mulige andres tid, kreativitet og kræfter ikke at gøre tingene 100 procent. For nogen er det nok at gøre det, de skal. Hos os gør vi det, der skal til. For os er det forskellen på at være pligtopfyldende og dedikeret.