Cheffotograf Peter Grosen

”Tingene kan ske 24 timer i døgnet alle dage i ugen, og netop det gør det sjovt at gå på arbejde.”


Navn: 
Peter Grosen
Titel: Cheffotograf på SE og HØR
Arbejdsområde: Leder og styrer fotograferne og fotograferer også selv for SE og HØR.

Mine arbejdsopgaver ser typisk sådan ud:
Som leder af alle fotograferne på SE og HØR er der mange praktiske opgaver at tage sig til. Jeg fordeler og koordinerer fotoopgaver, gennemgår alle gårsdagens billeder, giver efterkritik når behovet er der, og selvfølgelig skal vi i sidste ende vælge de bedste billeder hver uge til vores blad og web.

Jeg er også at finde på ”pletten” og en typisk fotoopgave kunne være: Et interview på ”Bryggen”, paparazzi i klitterne i Tisvilde eller Skagen eller en tur til L. A. for at få de bedste billeder af kendisserne. Min arbejdsdag er altid uforudsigelig.

Hvorfor valgte du Aller som arbejdsplads?
Aller er en spændende arbejdsplads med mange muligheder for at gøre det, man er bedst til. Her er rig mulighed for at komme med sin mening om tingene, avancere i egen afdeling eller at prøve kræfter med lignende eller andre opgaver i andre afdelinger.

Med et job som mit på SE og HØR er der aldrig to dage, der er ens. Det koster en familiemiddag i ny og næ, men så kan jeg til gengæld også pludselig nyde min morgenkaffe i Caribien eller lege med børnene en torsdag formiddag.

Tingene kan ske 24 timer i døgnet alle dage i ugen, og netop det gør det sjovt for mig at gå på arbejde.