Priser til årets flotteste magasiner

31.05.2013

MDID

For tredje år i træk afholder Foreningen Magasindesignere i Danmark (MDID) den 7. juni en stor prisuddeling for de bedste danske magasindesigns, der er udgivet i 2012. Her skal der bl.a. uddeles priser til årets magasin, årets forside, årets modeserie, årets madartikel og årets boligartikel. Hele 30 forskellige magasiner er blandt de nominerede.

Godt magasindesign skal hyldes og anerkendes. Derfor afholder Foreningen Magasindesignere i Danmark (MDID) for tredje år i træk en designkonkurrence, hvor de flotteste magasiner, ugeblade, fag- og specialmagasiner skal kåres. Det sker den 7. juni ved en stor gallafest i Aller-Huset, hvor hele branchen er inviteret og de største danske magasinudgivere er med som sponsorer.

Prisuddelingen, der har det amerikanske Society of Publication Designere som forbillede, skal være med til at inspirere, fremme og anerkende det bedste magasindesign i Danmark på print og skubbe til udviklingen inden for redaktionelt design.

Til MDID No 03 er hele 30 magasiner/ugeblade/fag- og specialmagasiner nomineret inden for 43 forskellige kategorier og i alt 777 værker har været tilmeldt konkurrencen. Juryen udgøres af 22 redaktører, art directors og designere fra hele magasinbranchen. Blandt magasiner, ugeblade og specialmagasiner er hhv. Euroman nomineret med 16 værker, ELLE med 9 værker, FEMINA med 28 værker og UD&SE med 13 værker.

Listen med alle de nominerede kan findes i vedhæftede PDF, eller læs mere her.

Om MDID No 03 Gallafesten
Det er tredje år i træk, at Foreningen Magasindesignere i Danamark (MDID) hylder branchen med en stor prisuddeling. Prisuddelingen afholdes den 7. juni kl.18.00 i Aller-Huset på Havneholmen i København. Der kan købes billet til gallafesten her.

Sponsorer til MDID No 03
Hovedsponsor: Aller Media A/S
Sponsorer: Benjamin, Bonnier, Egmont, Visuelt Forum, UD&SE, Datagraf, Egekilde, Have a Look, Designers Guild og Somersby.
Goodiebag sponsorer: Guldsmed Dirks, Urtekram, Hellegerd Jewellery, Design Letters, Konnerup & co, Naja Munthe CASA de LUXE, DAY Birger et Mikkelsen, Rikki Tikki, ROOM Copenhagen og Gustav.

Projektgruppen bag MDID No 03
Carsten Skjold Weinreich, Bonnier Publications
Kenneth Schultz, Kenneth Schultz design
Marianne Broadbery, Aller Media A/S
Mary Jo Hau, Benjamin Media
Niels Bøje Ziegler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Susanne Dyrhauge, Egmont