Rapkæftet radio- og TV-vært skal uddele årets modepriser

30.03.2016

PF-1024x524px

Det bliver den flamboyante radio- og tv-vært, Peter Falktoft, der skal styre slagets gang, når modepriserne til dette års ELLE Style Awards uddeles den 17. maj i DR Koncerthuset.

Peter Falktoft kan, efter den 17. maj, nu også skrive modevært på CV’et. Den talentfulde og rapkæftede radio- og tv-vært har i sin lynkarriere i DR formået at rykke grænserne for dansk public service-radio og -tv, og nu er det modebranchens vigtigste prisuddeling, ELLE Style Awards, der for en aften får fornøjelsen af den kontroversielle vært.

Mode har altid betydet meget for mig. Hvor ellers har jeg muligheden for at ligne den rock- eller rap-stjerne, jeg nødvendigvis må have været i et tidligere liv,” siger Peter Falktoft og tilføjer: ”Det er en fantastisk mulighed at være styrmand for årets vigtigste begivenhed i dansk mode, hvilket jeg ikke kunne lade mit ego blive snydt for. Slet og ret.

Cecilie Ingdal Christensen, chefredaktør på Dansk ELLE, glæder sig over valget af årets vært og udtaler:

Peter er ekstremt sprogligt begavet og dét kombineret med hans humoristiske talent og glimt i øjet, gør ham til den perfekte vært for ELLE Style Awards 2016. Han er simpelthen garant for et underholdende show. Peters stil er jo blandt andet at tage opgør med det etablerede, og han tager gerne store emner under (k)ærlig behandling. Så mon ikke vi som branche endnu engang kan forvente underholdning med kant til dette års brag af ELLE Style Awards?

Fakta om ELLE Style Awards og awardkategorier 2016
ELLE Style Awards blev afholdt første gang i Danmark i 2013, hvor prisuddelingen fandt sted i Skuespilhuset i København. ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i flere af de 46 ELLE-lande, blandt andet Storbritannien, Kina og Sverige.

Til ELLE Style Awards 2016 vil der bliver uddelt priser inden for følgende kategorier:
Årets brand, Årets designer, Årets modeformidler, ELLE-prisen, Årets stylist, Årets modefotograf, Årets makeupartist, Årets Uundgåelige, Årets stilikon, Årets internationale modehus, Årets hårartist, Årets smykkebrand, Årets mand, Årets CSR-pris, Årets accessorybrand, Årets model.

Georg Jensen og L’Oréal Paris er hovedsponsorer til ELLE Style Awards 2016. Georg Jensen, der har en lang tradition for at støtte og hylde talentfulde designere, står bag den nye statuette til award showet.

L’Oreal Paris står for hår og makeup looks på modeshows til selve award showet, samt er vært for en VIP-lounge på Hotel Crowne Plaza, hvor udvalgte kendisser og ELLE-redaktionen vil blive stylet af L’Oreal Paris.

Følgende virksomheder er også sponsorer af ELLE Style Awards 2016: Air France, Magasin, Ford, Moët & Chandon, Egekilde, Fredericia Furniture, Helene Blanche fra Tapet Cafe, blomsterdesigner Annette von Einem, Egetæpper, Tommi’s Burger Joint, 360 grader catering og Vesterkopi.

Billetter til ELLE Style Awards 2016 kan købes på www.ELLE.dk/billet.

Følg med på:
www.ELLE.dk/ELLE-Style-Awards
www.facebook.com/ELLEDenmark
instagram.com/ELLEDanmark
#ElleStyleAwards2016

For yderligere information kontakt venligst

Cecilie Ingdal Christiansen
Chefredaktør ELLE Danmark
Cecilie.Christiansen@aller.com

Stine Holte Jensen
Pressekontakt, ELLE Style Awards 2016
shj@prdagency.com
+45 29 99 01 02