SE og HØR henter erfaren nyhedschef fra Ekstra Bladet

25.09.2015

mvp

Massiv journalistisk oprustning på SE og HØR – Et scoop, siger chefredaktør om ansættelse.

SE og HØR fortsætter med at opruste det hold, der skal føre ugebladet ind i fremtidens mediebillede. Senest med ansættelsen af en nyhedschef med 25 års erfaring fra Ekstra Bladet – de fleste af dem i den absolutte ledelse. Det sker med ansættelsen af Morten V. Poulsen, der senest havde en stilling som ledende redaktør på Ekstra Bladet.

“Jeg vil kalde det et regulært scoop, at Morten vil være nyhedschef på SE og HØR.” Sådan lyder det fra chefredaktør Niels Pinborg på ugebladet efter, at det er lykkedes at hente den journalistiske sværvægter til det kulørte hold.

Morten V. Poulsen (50), skifter efter næsten 25 år på formiddagsavisen – senest som avismager og ledende redaktør, til en rolle som nyheds- og forsidechef hos ugebladet, der lige nu er inde i en rivende udvikling.

“For mig er Morten V. Poulsen en tabloid bladsnedker fra allerøverste hylde. Jeg forventer, at han kan bidrage med en skarphed og tempo til vores ugeblad og med et overblik og erfaring til vores online univers,” siger Niels Pinborg.

“Jeg synes jo fortsat, at SE og HØR er Danmarks bedste ugeblad, men den her ansættelse gør os bedre. Morten kan bidrage med en ufattelig erfaring fra tabloid formidling og gøre os bedre til at sætte de rigtige historier i gang. Vi kan se, at vores købere er glade, når de får de skarpe og velvinklede historier. Og med Morten ombord bliver vi absolut ikke ringere til det,” siger Niels Pinborg.

Hovedpersonen selv glæder sig til at prøve noget nyt efter så mange år på Rådhuspladsen.

“Jeg har haft en helt fantastisk tid på Ekstra Bladet, hvor jeg har fået lov til at prøve alt, hvad jeg havde lyst til. Det er jeg meget taknemlig for. Men nogen gange skal man prøve noget nyt. Og i den her stilling, kan jeg afprøve mig selv i nye rammer og samtidig være med til at påvirke SE og HØR, som i den grad er inde i en ny tid og midt i en stor lovende udvikling. Samtidig ser jeg frem til igen at arbejde sammen med Niels, som jeg har haft mange gode og professionelle oplevelser med i vores mange fælles år på avisen,” siger Morten V. Poulsen.

Ansættelsen sker en uge inden ugebladet fylder 75 år.

Morten V. Poulsen tiltræder i stillingen den 1. november.

For yderligere information kontakt venligst

Niels Pinborg
Chefredaktør SE og HØR
pinborg@sh.dk
+45 50 76 14 44

Kasper Kankelborg
Pressekontakt Aller Media A/S
kasper.kankelborg@aller.dk
+45 26 13 57 71