Stort kvindeløb kommer til Haderslev

11.03.2014

Feminaloebet_2013_lowres75

Ugebladet Femina inviterer de sønderjyske kvinder til årets største og hyggeligste løbefest, når Femina Kvindeløb kommer til Haderslev den 19. maj.

Femina Kvindeløb 2014 skydes snart i gang i hele landet, og som noget nyt kommer årets løbefest også til Haderslev, hvor Femina i samarbejde med Haderslev Motion inviterer de sønderjyske kvinder til at finde løbeskoene frem. Og med tre forskellige ruter på hhv. 5 km løb, 10 km løb og 5 km gang kan alle være med uanset konditallet.

Det er første gang, at Femina Kvindeløb besøger Haderslev, og det populære kvindeugeblad håber at kunne tiltrække flere end 1.000 kvinder, som, udover at få brugt løbeskoene, vil få en hyggelig dag med masser af hygge, shopping og socialt samvær.

”De fleste kvinder kender til at udskyde motionen, men vi oplever, at det sociale ved at løbe sammen hjælper os med at prioritere motion. For os handler Femina Kvindeløb om at fejre livet og sundheden med hinanden – og ikke mindst om at have det sjovt. Vi er super glade for at have tilføjet Haderslev til vores program og med de mange hundrede tilmeldinger, der allerede er tikket ind, er jeg sikker på, at vi får et fantastisk løb den 19. maj,” siger chefredaktør på Femina, Camilla Kjems.

Femina Kvindeløb skydes i gang i Aarhus den 11. maj og tager herefter på turné rundt i Danmark til Haderslev, Herning, Aalborg, København og Slagelse i løbet af maj måned. Det er 15. gang, at løbet afholdes.

Om Femina Kvindeløb Haderslev
Dato: mandag den 19. maj
Sted: Kløvermarken 1, 6100 Haderslev
Løbeklub: Haderslev Motion
Ruter: 5 km løb, 10 km løb og 5 km gang
Opvarmning: Trænere fra fitness.dk

Du kan tilmelde dig Femina Kvindeløb 2014 på femina.dk, og flere end 300 kvinder har allerede nu tilmeldt sig kvindeløbet i Haderslev. Husk også at tilmelde dig eventen på Facebook.

Det får du med deltagelse i Femina Kvindeløb 2014
Prisen for deltagelse i Femina Kvindeløb er frem til den 12. maj 195 kroner, derefter 203 kroner og på selve dagen 280 kroner. For startgebyret får du en lækker Femina løbe-t-shirt fra NEW BALANCE, en smart goodiebag fyldt med lækre sager, en gratis kildevand fra VoresMad.dk, det nyeste Femina, sundhedsmagasinet MOVE by Femina, lodtrækning om skønne præmier fra Apollo, Ilse Jacobsen, Lene Bjerre, ID Hair, New Balance, m.fl. – og ikke mindst festlige timer med veninder, kollegaer eller familie.