Antik & Auktion

Livstilsmagasinet Antik & Auktion er for alle som er særligt interesserede i kunst, design og antik. Det er samleres foretrukne printmedie og det uundværlige og eneste brancheblad for antikvitetshandlere. Antik & Auktion er troværdigt om priser, seriøst som opslagsværk, toneangivende om tendenser og inspirerende og ikke mindst underholdende for alle læsere. Antik & Auktion er bladet med seriøse baggrundsartikler om kunstnere, stilarter, men også med tips til loppemarkeder, retrostil og internetshopping.

antikogauktion.dk

antikogauktion.dk supplerer magasinet med indhold om antikviteter, auktioner, retro- og vintagefund, møbelklassikere og kunst. Det er også på antikogauktion.dk man finder tips til loppemarkeder i hele landet, gallerier med design og kunst, og hvor man kan få vurderet sine egne antikviteter af eksperter på området.

Målgruppe

Antik & Auktion læses primært af mænd og kvinder 40+, der har stor interesse for antikviteter, kunst og indretning. Kernelæserne er trofaste abonnenter, der selv har indrettet deres hjem med klassiske arkitektmøbler, der ofte går på museer og kunstudstillinger og selv samler på sølv eller glas. Herudover har Antik & Auktion også en gruppe yngre læsere, der køber møbler og tilbehør på loppemarkeder og indretter deres hjem i retro-stil.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Facebook maj 2016

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Kunst
- Design
- Antik

NØGLETAL
- Læsertal: 86.000
- Facebook: 2.026

Download