ELLE

Med ELLE får du serveret mode fra såvel den internationale som den danske modescene, du får alt om de største modedesignere, fotoreportager af nogle af Skandinaviens dygtigste modefotografer og masser af uundværligt skønhedsstof. ELLE prioriterer moden fra en dansk synsvinkel, men supplerer med alt det bedste, som ELLE internationalt kan tilbyde. ELLE giver dig også en høj kvalitet af inspirerende artikler om tendenser og interviews med store personligheder fra modens, kunstens og filmens verden, du bare må læse.

ELLE.dk

På ELLE.dk kan du få dit daglige modefix med miks af dansk og international mode, skønhedsguides og interviews med interessante personligheder fra ind- og udland. Det hele håndplukket specielt til brugerne og sitet opdateres mange gange dagligt for at sikre, at ELLE altid er først med det nyeste.

ELLE Style Awards

ELLE Style Awards er Danmarks officielle modeprisuddeling, hvor priser som Årets Model, Årets Designer, Årets Stilikon og Årets Mand bliver uddelt. Gæstelisten består af modebranchen, stilfulde VIPs og fashionistaer og tæller 1.400 gæster i alt – heraf 350 VIP gæster.

Målgruppen

Læserne er stilsikre, modebevidste kvinder, men i høj grad også til hende, der vil guides til at foretage sæsonens vigtigste køb. Kernelæseren og kernebrugeren søger de hurtige nyheder om alt hvad der rører sig i modebranchen. Hun elsker mode, er beslutsom og ambitiøs, men hun er også påvirkelig, imødekommende og åben over for nye trends.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius December 2015/Facebook juli 2016 – Instagram juli 2016/Aller marketing(Nyhedsbreve)

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mode
- Skønhed
- Sundhed
- Bolig
- Rejse

NØGLETAL
- Læsertal: 103.000
- Onlinebrugere: 135.593
- Sidevisninger: 2.919.941
- Facebook følgere: 57.416
- Instagram følgere: 89.700
- Abo. nyhedsbrev: 26.046

 

Download