Familie Journal

Ugebladet Familie Journal spænder vidt med gode madopskrifter, forbrugerstof, vedkommende hverdagshistorier om danske familier, romaner og noveller af høj kvalitet, brevkasser om helbred og velvære, håndarbejde, havestof, kryds og tværs og et stort TV program. I Familie Journal er der noget for alle i familien. Alt er skrevet med troværdighed og i en positiv ånd. Det skal være hyggeligt og underholdende at læse Familie Journal.

familiejournal.dk

familiejournal.dk er vores digitale hyggekrog, hvor brugerne kan slå sig ned og have en rar tid og samtidig blive klogere. Vi byder på over 2.000 opskrifter på alt fra hurtig hverdagsmad – over de gode, gamle klassikere – til lækker festmad, og alle er skabt og illustreret af professionelle madskribenter og -fotografer. Hver uge er der mange nye konkurrencer, ligesom brugerne har gavn og glæde af hinanden i communitiet fra bruger til bruger.

Målgruppe

Familie Journal og familiejournal.dk henvender sig primært til kvinder i alderen 40+. Læserne og brugerne er kvinder i alle aldre, der har det til fælles, at de sætter familielivet højt, interesserer sig for madlavning, sundhed, håndarbejde og have. I Familie Journal får de et velfortjent pusterum og hygger sig med masser af godt læsestof.

 

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2015/Facebook juli 2016/Instagram juli 2016/Aller marketing(nyhedsbreve)

 

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mad
- Sundhed
- Familieliv
- Håndarbejde

NØGLETAL
- Læsertal: 398.000
- Onlinebrugere: 313.912
- Sidevisninger: 2.073.841
- Facebook følgere: 43.363
- Nyhedsbrev: 30.928
- Instagram: 75

 

Download